Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:55
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
teken 2010-06-27, 21:23
A ja mam takie pytanie odnośnie sucharów, które wrzucane są przez gimbusów po rocznym szlabanie na kompa. Czy w rozumieniu modów i admina są jakieś granice ? Wiem, że portal "oferuje" teraz nie tylko czarny humor, ale też zwykłe, śmieszne, ciekawe filmy/fotki znalezione w necie, z czego się w sumie cieszę, ale jak widzę taki suchar jak to sadistic.pl/czochraj-bobra-vt44338.htm albo to sadistic.pl/1cat1jar-vt44305.htm to zastanawiam się, czy jest sens utrzymywania tego i robienia z portalu drugiego maxiora czy jmonstera, gdzie uploadowane jest wszystko ? Jestem za tym, aby takie beznadziejne tematy zostały przenoszone do sucharowni bo to co ludzie zaczynają tu wrzucać robi się zdeczka żałosne.

A i inne pytanie - czy jest jakaś możliwość zostania modem ?
Zgłoś
L................g 2010-06-27, 21:29
teken napisał/a:

A i inne pytanie - czy jest jakaś możliwość zostania modem ?

Jakby nie było takiej możliwości to by na forum żadnego moda nie było
Zgłoś
Skupek 2010-06-27, 21:38
Najpierw to chyba ~ a potem dopiero morderator.
Zgłoś
m................. 2010-06-27, 21:41
teken, co do sucharów to niektóre mi się podobają, a niektóre żarty to suchary dla mnie, ale cóż, kwestia gustu. Co do moda to Skupek napisał
Zgłoś
R................x 2010-06-27, 21:41 2
teken napisał/a:

Wiem, że portal "oferuje" teraz nie tylko czarny humor, ale też zwykłe, śmieszne, ciekawe filmy/fotki znalezione w necie, z czego się w sumie cieszę

Jesteś zarejestrowany od stycznia tego roku więc zaglądaj do tematów odkopywanych przez Basikę, robi to namiętnie, i zobaczysz że na Sadisticu od zawsze były wrzuty nie mające nic wspólnego z bólem, krwią, rasizmem i cierpieniem.

W sucharach lądują tematy, które są wyjątkowo bez sensu takie jak sadistic.pl/czarni-w-pigulce-vt44297.htm , sadistic.pl/chomciu-vt18972.htm . Większość userów jest po prostu rozłożona na łopatki poziomem tych wrzut. Twoje przykłady są na pograniczu. <lizus mod on> Modzi znają lepiej, jak nie najlepiej, naturę tego forum oraz upodobania userów. Od ich oceny zależy czy temat zostaje czy ląduje w sucharach, wszystkim nie dogodzą ale tak już jest w demokracji. <lizus mod off>
Zgłoś
m................. 2010-06-27, 21:47
Tak jeszcze moja propozycja by obok piw było coś w stylu facepalma, jak coś się uważa za chujowe
Zgłoś
Lashlo 2010-06-27, 21:51
XaneX napisał/a:

Tak jeszcze moja propozycja by obok piw było coś w stylu facepalma, jak coś się uważa za chujowe

Nie było, nie ma i nie będzie niczego w stylu odbierania piw, antypiw ani temu podobnych rzeczy, co z resztą Cent zaznaczał wiele razy.
Zgłoś
teken 2010-06-27, 21:52
~Rhox ja wiem, że od początku tego forum nie było wrzutów krew only, ale kiedyś były to wrzuty z typowo czarnym humorem, rzeczami śmiesznymi, ciekawymi, a teraz 3/4 to po prostu suchary, jeszcze teledysków brakuje. Cieszy mnie, że istnieje taki portal jak ten, gdzie można oglądać śmieszne filmy/fotki, czarny humor, który uwielbiam, do tego hard, a wszystko bez ograniczeń cenzuralnych, nikt cie nie zbanuje za zwykłą kurwę i takiego forum mi brakowało, ale robi się z tego jak już napisałem drugi maxior czy monster, gdzie ludzie wrzucają każdy badziew znaleziony w internetach. Chodzi mi o to, że jak dalej tak pójdzie to będzie trzeba przejrzeć stos sucharów, żeby zobaczyć coś śmiesznego.

Druga sprawa - forum przeglądam już bardzo długo, możne nawet z rok przed swoją rejestracją, w końcu stwierdziłem, że portal mi odpowiada i fajnie bedzie się poudzielać Wiem jakie były wcześniejsze wrzuty bo "główną" przejrzałem całą jakiś czas temu, harda też obleciałem całego i zdecydowanie bardziej podoba mi się to co było kiedyś ;]
Zgłoś
R................x 2010-06-27, 21:54
XaneX napisał/a:

Tak jak napisał Lashlo, odnośnie piw, oceniania tematów itp. nic się nie zmieni. Nie będzie też kantorku na wymianę wirtualnych na realne
Zgłoś
Lashlo 2010-06-27, 21:59
Rhox napisał/a:

Nie będzie też kantorku na wymianę wirtualnych na realne

I dobrze, powoli i tak popadam w alkoholizm
Zgłoś
m................. 2010-06-27, 22:57
Dobra spoko, wystarczyło mi że Lashlo napisał że nie i tyle
Co do piw to dobrze, nie chciałbym otrzymać ponad 300 rogerów czy brewerków czy tesco
Zgłoś
i................t 2010-06-28, 12:34 1
Ja bym poleciła mała ale zarazem wielką do wykonania sugestie, ze względu że ostatnio coraz częściej zdarza mi się korzystać z internetu na telefonie i nie wygodnie się ogląda się forum w normalnym formacie. Nie znam się dobrze na programowaniu itp ale jest możliwość zrobienia strony pod telefony. Nie wiem czy to w postaci aplikacji miało by być czy ogólnie był by sadistic na telefon ale jest do wykonania. Fajnie było by korzystać z sb na telefonie i mieć możliwość działania na forum. Zgodził bym się nawet zapłacić za taką aplikację.

PS ogólnie to zajebiste mogło by być wyszukiwanie sadystów w okolicy przez bluetooth
Zgłoś
L................g 2010-06-28, 13:00 1
i PSP
Zgłoś
m................. 2010-06-28, 15:33
Zbliżajmy się do ery super wielkiego brata hm?
Zgłoś
Skupek 2010-06-28, 17:02 1
To od razu może dla każdego nadajnik gps ze słoikiem w dupę, co by się nie ujebał...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem