18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 49 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w300i 2009-04-09, 14:00
Jesli jest to do ustawienia to może zrobić z każdego działu top liste ?

im więcej browaru ma dany film/fota tym będzie wyżej, tak żeby można było lajtowo przeglądać
Zgłoś
~Faper Noster 2009-04-11, 23:45
Przydałoby się jeszcze:
- szybkie wystawianie piwa za komentarze z poziomuportalu
- osobna poczekalnie do harda
- zgłaszania dubla i trupa, najlepiej z poziomu portalu
Zgłoś
1................t 2009-04-12, 10:56
i najwazniejsze. wylaczenie uwzgledniania postow wybranych osob w nieczytanych mnie pare ludzi denerwuje nabijajac mi tylko licznik. a ja sadistic ogladam tylko poprzez "nieczytane posty"

coś na zasadzie ignorowania tematow tyle ze co do userow. bede za ta opcje mega wdzieczny
Zgłoś
luki24 2009-04-12, 11:15
też przeglądam sadistic'a poprzez nieczytane posty i szlag mnie czasem trafia jak widze ponad 200 nieczytanych a większość to komentarze do tematu w stylu "omg filmik zajebisty" albo coś podobnego... Proponuje założyć oprócz licznika postów licznik nowych tematów...
tak jak pisze ~robertoszym, pare userow tylko nabija licznik...
Zgłoś
~Tołdi 2009-04-12, 20:42
Drażnią mnie zdjęcia z konkurencyjnego joemonstera. Może jakieś restrykcje pod względem 'przywłaszczonych' sobie zdjęć przez inne portale(zamazywanie adresu portalu)?
Zgłoś
l................r 2009-04-15, 13:18
proponuje zwiekszyc limit nieczytanych postow do ok 2000 bo w tym tygodniu mam oddac 2 projekty do sprawdzenia i napisac koło
Zgłoś
w300i 2009-04-19, 2:25
Cent to masz pełne ręce roboty a ja dodam od siebie że zajebiście by było wrzucić opcje stawianie browara bez potwierdzenia...

nie jest nic strasznego jak postawienie warna ze musisz sie zastanowić czy chcesz oddać browar czy nie

a wkurwiające jest strasznie to przeskakiwanie tak/nie później odswierzanie strony itd...

wiec jak by sie dało, tak jak jest na portalu, klikasz, zalicza bro i po sprawie

co dziennie wieczorem jakieś takie dziwne błędy mi wyskakują... nie wiem czy tylko u mnie tak jest ale trochę to drażni ;p
Zgłoś
~Tołdi 2009-04-23, 13:54
Może by zlikwidować dla ~Sadystów ten głupi haczyk u góry? Przecież każdy z ~ przed nickiem je doskonale zna.

Zgłoś
Scarlet 2009-04-23, 14:47
Nostry napisał/a:

- może już czas podzielić harda? Większość ze znalezisk podpada pod jedną z 5 kategorii: 'nagość i sex', 'dewiacje, modyfikacje ciała i BDSM', 'choroby i zniekształcenia', 'śmierć i uszkodzenia ciała', 'inne sadystyczności')

mnie osobiście podoba się hard bez podziału, bo jest urozmaicony i nigdy nie wiem na co zaraz trafię ale to moje zdanie..
Zgłoś
l................r 2009-04-24, 12:09
ponawiam prosbe o zwiekszenie limitu nieczytanych postow do 2k
Zgłoś
Centurion 2009-04-24, 12:42
lemur napisał/a:

ponawiam prosbe o zwiekszenie limitu nieczytanych postow do 2k

nie da rady, to generowanie nieprzeczytanych postow bardzo mocno obciaza serwer

Zgłoś
~Tołdi 2009-04-24, 13:01
Ja podbijam, żeby dla ludzi z ~ przed nickiem wyłączyć ten haczyk.
Zgłoś
Centurion 2009-04-24, 13:06
Małe przypomnienie nigdy nie zaszkodzi, tym bardziej że Sadyści piszą najwięcej, a znudziło mi się już napierdalanie ostrzeżeń dla ignorantów

Zgłoś
~Faper Noster 2009-04-26, 9:17
Cent- jeśli już ta wkurzająca informacja o tym, ile to zostało usuniętych nieprzeczytanych postów ma mi co chwila wyskakiwać, to wsadź tam chociaż jakąś reklamę typu pay per view- Ty zarobisz, a nas i tak to wkurwia.
Nie da się tego jakoś wyłączyć? Odpoczną Sadyści i serwer.

Odnośnie potwierdzenia wieku na hardzie- niech chociaż zalogowani, pełnoletni (łatwo to porównać z polem w profilu) ~Sadyści, którzy raz już potwierdzili to przez popup, będą zwolnieni z potwierdzania swojego wieku za każdym razem.

Dodałbyś też przy komentarzach na portalu małą ikonę piwka- zdarza się, że trafny komentarz również na piwo zasługuje, a zanim się je wystawi w jedyny aktualnie możliwy sposób, odchodzi na to ochota. Przykład- Mistrzowie Logistyki i Lokomocji.

Kolejna rzecz, to wspomniane potwierdzenie przeczytania zasad zamieszczania tematów- jeśli już MUSI to być, niech chociaż przestaje obowiązywać po trzykrotnym potwierdzeniu.

Dodaj również stronicowanie harda u góry strony, oraz widoczność SB

Proponuję również, żebyś wsadził sobie w dupę słoik

Co więcej, mógłbyś dodać dla ~Sadystów możliwość szybkiego zgłaszania dubli i trupów z poziomu portalu (analogicznie do stawiania piw), z automatem do ich akceptacji- jeśli dubla zgłosi min. 5 ~Sadystów, temat automatycznie wędruje do odpowiedniego działu.

Proponowałbym też zmienić również kryterium akceptacji nowych tematów z czasowo-absolutnego na odsłonowo-relatywne- tematy byłyby widoczne przez określoną ilość odsłon, podczas której powinny zdobyć określoną ilość piw. Przy okazji piwa postawione przez ~Sadystów mogłyby się liczyc jak 1,5 piwa postawionego przez Sadystów

Jako, że często oglądam '10 losowych', we znaki mi się daje niedoskonałość systemu losujacego. Mógłbys w wolnej chwili pomyślec nad jego usprawnieniem, poprzez odrzucanie tych, które się ostatnio zbyt często wyświetlały

Uważam poza tym, że podział Harda by się nadał. Na zasadzie podobnej, jak główny portal- domyślne wyświetlanie wszystkiego w kupie, z możliwością wyboru kategorii (ich zawartość poruszałem już, nie będę się dublował), oraz 10 losowych hardzików
Zgłoś
Centurion 2009-04-27, 1:08
Nostry napisał/a:

Cent- jeśli już ta wkurzająca informacja o tym, ile to zostało usuniętych nieprzeczytanych postów ma mi co chwila wyskakiwać, to wsadź tam chociaż jakąś reklamę typu pay per view- Ty zarobisz, a nas i tak to wkurwia.
Nie da się tego jakoś wyłączyć? Odpoczną Sadyści i serwer.

już tego nie ma

Nostry napisał/a:

Odnośnie potwierdzenia wieku na hardzie- niech chociaż zalogowani, pełnoletni (łatwo to porównać z polem w profilu) ~Sadyści, którzy raz już potwierdzili to przez popup, będą zwolnieni z potwierdzania swojego wieku za każdym razem.

ok, Ci którzy w profilu mają powyżej 18 lat nie zobaczą już informacji

Nostry napisał/a:

Proponowałbym też zmienić również kryterium akceptacji nowych tematów z czasowo-absolutnego na odsłonowo-relatywne- tematy byłyby widoczne przez określoną ilość odsłon, podczas której powinny zdobyć określoną ilość piw. Przy okazji piwa postawione przez ~Sadystów mogłyby się liczyc jak 1,5 piwa postawionego przez Sadystów

Narazie zmieniłem to na inny system. Czasowy miał wadę bo tylko w godzinach wieczornych rzeczy zdobywaly wymaganą ilość piw albo jak się akurat zalogowały osoby które piwa przyznają, bo większość ma w dupie. Teraz temat wisi na głównej dopóki nie przegonią go po ID trzy inne tematy które zdobędą conajmniej 5 piw. Myślę że to sensowniejsze chociaż życie to zweryfikuje
Nie planuję dodatkowych punktów dla ~Sadystów.

Nostry napisał/a:

Uważam poza tym, że podział Harda by się nadał. Na zasadzie podobnej, jak główny portal- domyślne wyświetlanie wszystkiego w kupie, z możliwością wyboru kategorii (ich zawartość poruszałem już, nie będę się dublował), oraz 10 losowych hardzików

Nie wydaje mi się żeby podział harda to był dobry pomysł. Chyba że podział na podfora na forum ale na stronie portalu i tak wyświetlanie wszystkiego, tak ma większy urok. Poza tym znając życie pojawią się różne problemy typu co gdzie powinno być, bo nieraz się pewnie trafi coś co możnaby sklasyfikować w więcej niż jednej kategorii. A ja już w ludzi nie wierzę. Klikają, stawiają ten pieprzony haczyk a i tak łamią 1-2 zasady, często mylą kategorię itp. Jakby jeszcze mieli coś wybierać na hardzie to już to widzę jak to bęðzie wyglądało..

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem