Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:13
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
miedziak 2010-07-18, 0:16

No właśnie czy dało by się coś zrobić żeby fotki dodane naszym dodawatronem dało się wrzucać na inne fora?

Pewnie jest jakieś sensowne wyjaśnienie dlaczego nie można, ale tak po prostu pytam.
Zgłoś
Centurion 2010-07-18, 1:36
Zużywany w taki sposób transfer za który płacę wystarczy jako powód.

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
miedziak 2010-07-18, 2:41
Jak dla mnie wystarczająco sensowny, myślałem że właśnie z tego powodu, ale nie byłem pewien dlatego się spytałem.
Zgłoś
B................g 2010-07-20, 8:05 1
Długo się do czegoś nie dojebywałem.

Nie będę się rozpisywał bo to bezcelowe.
Proponuje by każdy warn (każda wartość "1") zablokowywała pisanie na forum do 3 dni (np.)
Why ?
Bo tak na serio wszyscy mają w dupie warny póki nie nazbiera się ich z 4.
Przykład:
Trolle co się cieszą jak jest 3-4.
Albo: jebnij mi warna, będę czoko.
Zgłoś
miedziak 2010-07-20, 11:26
No ale czasem przez przypadek można dostać warna za Hard w nieodpowiednim miejscu. A to nie jest przecież nic złego(bo nieraz jest trudno określić co do harda, a co do poczekalni), a przynajmniej nie na tyle złego żeby nie można było pisać przez 3 dni.
Co do samych warnów to fajna opcja z tym że teraz widać archiwalne ostrzeżenia. Dzięki temu widać czy opłaca się z kimś zaczyna dyskusję czy mija się to z celem bo ktoś ma całą stronę ostrzeżeń za trollowanie. To że nie znikają na dobre po 30 dniach jest dla mnie dobrym powodem żeby ich nie zbierać.
Zgłoś
i................t 2010-07-23, 15:20
Można zrobić coś żeby tematy z "Było.pl" nie pokazywały się w "Podobne tematy:" aby uniknąć tego co dziś zobaczyłem
Zgłoś
L................o 2010-07-23, 15:29 6
Ja nadal optuję za tym, ażeby po przeniesieniu do było.pl zerowały się piwa.
Zgłoś
.................. 2010-07-23, 15:31 2
ifryt, ale to pomocne przy wyszukiwaniu ich. Narzekasz niepotrzebnie.
Zgłoś
i................t 2010-07-24, 23:23 6
zakładki które się rozwijają są pod reklamą i uniemożliwia to wybieranie ich zawartości.

PS. to jest problem z niektórymi reklamami.
Zgłoś
miedziak 2010-07-25, 23:37
Siemanko ja znów mam małą skargę na dodawatron zdjęć
Otóż kiedy już wybierzemy sobie zdjęcia które chcemy wrzucić (tak jak na obrazku)

i wrzucimy te zdjęcia, naciśniemy klawisz wstaw wszystkie w treść posta, naciśniemy backspace i chcemy wrzucać następne okazuje się że nie możemy edytować pola ścieżki do zdjęcia, tylko musimy otworzyć "wybierz" i ręcznie wybrać zdjęcie.
Pamiętam że jeszcze niedawno było to możliwe i było to bardzo pomocne przy wrzucaniu większej ilości zdjęć bo wystarczyło tylko zmieniać numerki(ja zawsze zapisuje fotki kolejnymi numerkami, łatwiej się wrzuca bo nie robi się pomyłek[jak w przypadku gdy zdjęcie ma nazwę 23_2345bgt45.jpg] i nie wrzuca dwa razy tego samego zdjęcia) zdjęć w ścieżce. poza tym gdy wrzuca się np 34 zdjęcia i zostały nam już 4 ostatnie to można zawsze było wymazać ścieżki w niepotrzebnym miejscu, a teraz trzeba wyłączać i na nowo włączać dodawatron.
Zgłoś
teken 2010-07-28, 14:43
Mała pierdoła, ale czasem była by przydatna - da rade zrobić coś takiego, żeby na głównej i w poczekalni wyświetlało kto postawił piwo ? Ale żeby zrobione to było w formie komentarzy, zeby było schowane. Czasem chce się zobaczyć kto postawił piwo i trzeba klikac żeby włączyć temat.
Zgłoś
i................t 2010-07-28, 22:49 1
teken napisał/a:

Mała pierdoła, ale czasem była by przydatna - da rade zrobić coś takiego, żeby na głównej i w poczekalni wyświetlało kto postawił piwo ? Ale żeby zrobione to było w formie komentarzy, zeby było schowane. Czasem chce się zobaczyć kto postawił piwo i trzeba klikac żeby włączyć temat.

to będzie zbyt chaotycznie wyglądać, odpuść sobie ten pomysł
Zgłoś
teken 2010-07-28, 23:27
1 dodatkowa opcja, działająca jak komentarze ? Co w tym chaotycznego ? Przecież nawet jak jej nie klikniesz to nie zobaczysz, że coś takiego jest.
Zgłoś
~Vuko 2010-07-28, 23:40
teken napisał/a:

1 dodatkowa opcja, działająca jak komentarze ? Co w tym chaotycznego ? Przecież nawet jak jej nie klikniesz to nie zobaczysz, że coś takiego jest.

Ale po co to? Nie widzę sensu w dodatkowym zaśmiecaniu szczegółami poczekalni i głównej. Główna i poczekalnia mają przyciągać a nie wdawać nas w szczegóły piw. Chcesz zobaczyć to wejdź w temat. Jedno kliknięcie ;] A dla innych (np dla mnie) to dodatkowy szczegół do wkurwienia
Zgłoś
~tip.top 2010-07-29, 9:10 3
teken napisał/a:

Czasem chce się zobaczyć kto postawił piwo i trzeba klikac żeby włączyć temat.

Tak się zastanawiam jaki cel masz prosząc o taką opcję czyżbyś przy wystawianiu piwa sugerował się tym, kto inny to piwo postawił brak własnego zdania?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem