Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:57
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
L................g 2010-08-07, 8:51
penisariusz napisał/a:

i jeszcze wgrywanie zdjęć z kompa mi nie działa 'Żadne zdjęcie nie zostało dodane. Pamiętaj że maksymalna wielkość zdjęcia nie może przekroczyć 2 MB!' - nawet dla minimalnych plików to wyświetla się prawie od razu i nie wiem ki huj

Spróbuj zrobić tak by suma wszystkich zdjęć nie przekraczała 2 mb. Jeśli to jpg to 5 fot zajmie ci 1mb a 10 fot może je przekroczyć. Też miałem taki problem i właśnie tak go rozwiązałem. No chyba że wgrywasz pojedyńczo to nie wiem o co chodzi.
Zgłoś
miedziak 2010-08-08, 13:54
nie da sie pisać polskich znakow bo wyskakuje taka rubaszna tabliczka.

dodam ze problem jest tylko na operze bo firefox dziala mi normalnie.
Zgłoś
~Angel 2010-08-08, 15:28 1
@up mi na operce działają polskie znaki bez problemu

penisariusz napisał/a:

a no i jeszcze wgrywanie zdjęć z kompa mi nie działa 'Żadne zdjęcie nie zostało dodane. Pamiętaj że maksymalna wielkość zdjęcia nie może przekroczyć 2 MB!' - nawet dla minimalnych plików to wyświetla się prawie od razu i nie wiem ki huj

Prawdopodobnie mam rozwiązanie Twojego problemu - klikasz w nie to WYŚLIJ- klikaj w zaznaczone a nie do wysyłania fotek z neta

też się tak motałem po zmianie

Przeglądając forum zauważyłem dziwną sytuację. Mianowicie:

I jeszcze jedno. Gdzie się podziała opcja NAJWIĘKSI PIWOSZE?

Zgłoś
peniseusz 2010-08-08, 22:24
angel napisał/a:

Prawdopodobnie mam rozwiązanie Twojego problemu - klikasz w nie to WYŚLIJ- klikaj w zaznaczone a nie do wysyłania fotek z neta

nosz kórwa a ja się pierdoliłem z wgrywaniem na imagehosta a następnie wgrywanie fot z neta.....

ale dalej będę tagi maglował, otóż whuj zajebista by była opcja 'selektywne przeglądanie tagów' w zależności o działu forum. bo jak chce pooglądać np cyce po tagach to pokazuje mi wszystko otagowane hasłem 'cyce' a nie zawsze mam ochotę mieszać erotyki z fekaliami i chorobami - psuje to 'apetyt'.
co o tym sądzicie?

=========
i kolejna whuj ważna sprawa. jak jakaś ciota przenosie do był albo sucharów to nich się 'podpisze' pod tym po później nie wiem na kogo się poskarżyć. i niech jeszcze dany cipeusz poda linka do oryginalnego tematu bo robie wstawke kilku fot a ona ląduje w było i ni chuja wiem czy chodzi o wszystkie czy o jedną fote

podobnie z usuwaniem tematów: spoko info na e mail, tylko pytanko kto to wysłał a wstawić nika nie jest tak ciężko chyba
Zgłoś
Conscribo 2010-08-08, 23:09
penisariusz napisał/a:

=========
i kolejna whuj ważna sprawa. jak jakaś ciota przenosie do był albo sucharów to nich się 'podpisze' pod tym po później nie wiem na kogo się poskarżyć. i niech jeszcze dany cipeusz poda linka do oryginalnego tematu bo robie wstawke kilku fot a ona ląduje w było i ni chuja wiem czy chodzi o wszystkie czy o jedną fote

podobnie z usuwaniem tematów: spoko info na e mail, tylko pytanko kto to wysłał a wstawić nika nie jest tak ciężko chyba

nie wyzywaj z łaski swojej modów. Jak jest w było.pl to znaczy, że BYŁO. Gdyby dotyczyło to części materiału, to pozostała by została. Jak Ty się chcesz skarżyć, że Ci materiał do było przenieśli to przykre.
Zgłoś
peniseusz 2010-08-08, 23:42
a bo się wkurwiłem.....
ale na 'selektywne przeglądanie tagów' bardzo bym nalegał
Zgłoś
m................. 2010-08-08, 23:45
O tagowanie starych tematów byłoby naprawdę fajne. Choć wiem że z tym byłoby dużo roboty, ale może to uniknąć dubli, imo oczywiście.
Zgłoś
Conscribo 2010-08-08, 23:48 1
XaneX napisał/a:

O tagowanie starych tematów byłoby naprawdę fajne. Choć wiem że z tym byłoby dużo roboty, ale może to uniknąć dubli, imo oczywiście.

o tagowanie starych tematów z głównej nie masz co prosić, bo tego za dużo. Jedynie na Hardzie sukcesywnie tagujemy i poprawiamy stare tematy - bo jest tam niewiele materiału w porównaniu do portalu
Zgłoś
marna 2010-08-10, 10:40
nie wiem czy tylko mi się tak robi, ale nawet jak przeczytam jakiś temat to dalej mam go oznaczonego jako "nieprzeczytane".. dopiero po kolejnym zalogowaniu na forum zostaje to 'odhaczone' i nie podświetla się na niebiesko

[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2010-08-10, 10:43 ]
Na niebiesko?
Zgłoś
Centurion 2010-08-10, 11:09
marnotrawna, jak przekroczysz 100 postów to dopiero moduł nieprzeczytanych zacznie działać

Zgłoś
~Angel 2010-08-10, 20:20
proszę o wyjaśnienie ilości postów - pytanie na poprzedniej stronie

Zgłoś
Conscribo 2010-08-10, 20:41
posty wyświetlane w profilu różnią się od ilości wyszukanej dla danego użytkownika dlatego, bo do profilu nie są zliczane z niektórych działów.

a cała reszta to błąd
Zgłoś
Centurion 2010-08-10, 20:47
Te posty których nie ma to błąd forum, powstający najczęsciej przy małych awariach, czasem jak mi się nudzi to to naprawiam.

Zgłoś
m................. 2010-08-10, 21:59
Taka nie ważna sprawa jednak jak się stawia piwo to pisze "Postawiłeś / aś piwo" Myślę że można by sprawdzać płeć i dobierać końcówkę.
Zgłoś
B................g 2010-08-13, 20:41 1
XaneX napisał/a:

Taka nie ważna sprawa jednak jak się stawia piwo to pisze "Postawiłeś / aś piwo" Myślę że można by sprawdzać płeć i dobierać końcówkę.

XX, to byle co.
Aż tak zwracasz na to uwage ?

Ja proponuje usuwać jakiekolwiek komentarze z kawałów poza tymi "było z linkiem".
Robi się syf jak cholera, każdy pisze suchar i prześcigają się ludzie w "fajnych obrazkach".
Taka propozycja.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem