Dla tych co sądzą, że sport to zdrowieeeee. Swoją drogą szkoda chłopaków w tak młodym wieku wykorkować [*]
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:10
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:52
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszystko dobrze, tylko dlaczego taki chujowy tytuł i muzyka w pierwszym filmiku..?
No dooobra już! Na chuj tyle pierdolenia o tym samym. Może kolega sklej nie ma jeszcze wyrobionego gustu muzycznego. Każdy z Was "super-true-słuchacze" tupał kiedyś nóżką przy Radiu Z... Co oczywiście nie zmienia faktu, że temat chujowy. Co on miał we mnie wywołać? [*]?
Jeszcze jedna sprawa: Feher faktycznie nie był złym kopaczem i ten cały "tribute" powinien chyba zawierać jego bezbłędne akcje i rzeczy, które udało mu się osiągnąć w swoim krótkim, ale za to ciekawym, życiu. Taki jest tego ogólny koncept, a nie moment jego śmierci w slow-mo, bo w jaki niby sposób pokazujemy tym nasz szacunek czy podziw?
Jeszcze jedna sprawa: Feher faktycznie nie był złym kopaczem i ten cały "tribute" powinien chyba zawierać jego bezbłędne akcje i rzeczy, które udało mu się osiągnąć w swoim krótkim, ale za to ciekawym, życiu. Taki jest tego ogólny koncept, a nie moment jego śmierci w slow-mo, bo w jaki niby sposób pokazujemy tym nasz szacunek czy podziw?
Cord, ja rozumiem ten wywód... Ale to nie zmieni faktu ze muza jest chujowa...
Nie lubie hiphop-polo, sam filmik bez sensu, piwa nie ma
NEEXT!
NEEXT!
Jezu... jaki stres... wstawił to wstawił, tyka w regulaminie tyka... śmierdzi plastikiem, 13 letnimi kur*** nie wiem jest w kwiatkach z podpisem "Kochaj mnie mamo?" nie? no to w czym problem. Sportu nie lubię i w sumie nie wiele wiem o tych ludziach, ale w sumie szkoda ich, a jeśli chodzi o muzę... to chyba się o gustach nie gada co?
ale Verba?! nosz psia mać!...
Szczerze to chuj mnie obchodzą martwi piłkarze. Umiera każdy a to strona gdzie raczej jest dużo śmierci. Jeszcze rozumie jak by zrobić film o martwych strażakach czy żołnierzach, którzy zgineli ratując czyjeś życie.
Pierwszy filmik... Nie skomentuję... Drugi: moja opinia - przykoksował to zasłabł...
sport to zdrowie, ale z umiarem. nie sport zawodowy.
wzruszające. umarli za to co kochali i dla tego co kochali. myślę, że lepszej śmierci mieć nie mogli.
wzruszające. umarli za to co kochali i dla tego co kochali. myślę, że lepszej śmierci mieć nie mogli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów