📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-27, 17:56
🔥
Black Friday
- teraz popularne
🔥
Program kosmiczny
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
W Anal Wjeżdżam napisał/a:
Tak się bawi wieś. Oglądać od 0:45
na placyku z boku gość bawi się tanią beemką sam bym tak chciał więc pokaż jak ty się bawisz bacie jebany.
Wkurwia mnie twój komentarz bo gdzie tam widzisz coś wieśniackiego?!
Może ci rozwala gule że nie stać cie na realizację swoich pasji, że nawet nie chce ci się wstać od kompa i iść pojeździć na rowerku czy samochodem?
Zaraz na głównej będzie film (lub już jest) jak jebane baty palą gumę na orlenie gdzie baba ich strofuje to kurwa jest wieśniactwo kolego i serdecznie jeb się na ryj
Mr Zakapior napisał/a:
na placyku z boku gość bawi się tanią beemką sam bym tak chciał więc pokaż jak ty się bawisz bacie jebany.
Tak, już lecę grzać samochód aby polatać bokiem po parkingu hahaha
Mr Zakapior napisał/a:
Wkurwia mnie twój komentarz bo gdzie tam widzisz coś wieśniackiego?
W beemQ widzę coś wieśniackiego.
Mr Zakapior napisał/a:
Może ci rozwala gule że nie stać cie na realizację swoich pasji, że nawet nie chce ci się wstać od kompa i iść pojeździć na rowerku czy samochodem?
Tak to sobie tłumacz, nie stać mnie na latanie szrotem po kawałku betonu w szczerym polu
A co do reszty to nie podejmę się komentowania twojego postu heheh.
Spina plebsów, mega beka grana
Jak to mawia moja matula: BMW dobre samochody, ale mają pecha do właścicieli
debil.. niestety fabryczny wskaźnik temperatury jest tak zwalony w E30 i E36, że jak drgnie w górę to już jest mało czasu na schłodzenie, gdyby wrzucił wysoki bieg i przejechał na prostej to może by się udało schłodzić to jakoś ale wątpię, rozwiązaniem w tych autach jest oczywiście dodatkowy wiatrak włączony cały czas + wymiana chłodnicy na większą też z takiego auta (różne silniki mają mniejsze lub większe chłodnice w BMW) i to tani zabieg, a zapewnia dobre zabezpieczenie. Można też zdjąć maskę albo chociaż już na stałe unieść lekko podkładkami wtedy też poprawiamy chłodzenie.
Nawet nie można kupić bmke, bo już wiadomo z czym kierowca się kojarzy :S
virdem napisał/a:
moze ktos napisze co tam dokladnie moglo sie stac?on nie wylaczyl silnika caly plyn wylecial i rozwalilo blok? bo chyba niezly rozpizdziel pod maska jest
@2up
czemu nie mozna gasic przegrzanego auta?
Hoho! Mój pierwszy komentarz. Co się mogło stać? Ciśnienie w układzie chłodzenia wzrosło co spowodowało rozerwanie któregoś z przewodów z cieczą/chłodnicy czy tam zbiorniczka wyrównawczego, bloku nie ma prawa coś takiego ruszyć.
Czemu nie można gasić przegrzanego auta? Ponieważ dużo efektywniej schłodzi się go rozpędzając do jakiejś sensownej szybkości czyli np ponad 50km/h na wyższym biegu, przepływające przez chłodnice powietrze w mig ochłodzi silnik, oprócz tego można było włączyć ogrzewanie w środku na maxa co w znacznym stopniu by pomogło, lecz żeby na to wpaść trzeba by wykazać się chociaż minimalną wiedzą, której w tym przypadku zabrakło...
No i jak my teraz do domu wrócimy?
W Anal Wjeżdżam napisał/a:
tak, zazdroszczę e30 za 4 tysiące.
Widać że mamy rzeczoznawce a zarazem znawcę samochodów, kurwa nerwy mi puszczają jak ktoś takie głupoty piszę. Nie jestem wielkim fanem BMW ale szczerze mówiąc E30 są ładnymi samochodami i gdyby nie problemy z nadwoziem (korozja) to bym sobie taki sam z miłą checią kupił jak by mnie było stać. A ten samochod jest wart 5-6 tyś, jak nie drożej. Wiec jak się nie znasz to morda kurwa w kubeł i nie bulgocz bo się gotujesz jak ta BEEMKA
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów