Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie doczytałeś do końca jego komentarza. Argumentacja jest chwilę później. Skup się. Czytanie to jedna z podstawowych umiejętności.
Powtórzę, bo jednak Ty masz problemy z czytaniem:
(...)a potem bełkot xd. Beka z was pisowcy szaleńcy.
Piszesz ze gardzisz śmieciami co nie szanują ludzi którzy narażają swoje życie i poświęcają wiele itd.
To teraz mi powiedz gdzie napisałem że nimi gardze? proste pytanie gdzie napisałem że gardze strażnikami granic czy naszymi żołnierzami ? Proszę o mój cytat gdzie nimi gardze.
Nie znajdziesz bo nic takiego nie napisałem ale po prostu jestes zjebem który nie umie czytać i sobie dorabiasz własną ideologię.
Popieranie wyświetlania propagandowego filmu szkalującego polskich żołnierzy z pieniędzy podatnika jest jak naplucie im w twarz. Nie wiesz jak się czują ludzie w mundurach widząc ten syf to idź sie ich zapytaj. Trzeba mieć nieźle płytkie myślenie żeby niewiedzieć że propagowanie tego gówna uderza w polskich żołnierzy.
Ty jesteś kretynem! Przecież każdym komentarzem to potwierdzasz. Myślisz, że nie umiemy czytać między zdaniami? Że musi być czarno na białym "gardzę polskim żołnierzami na granicy"? Nie musi. Twoja postawa sama to krzyczy głośno i wyraźnie.
Ok, to ułatwienie napisz mi gdzie między słowami napisałem że gardze polskimi służbami na granicy? skoro to takie oczywiste według ciebie że tak jest to chyba umiesz to wskazać który mój komentarz o tym świadczy 🙂
ale zdajesz sobie sprawę, że demokracja to przede wszystkim PRZESTRZEGANIE KONSTYTUCJI i praworządności, czyli to, co nam UE zarzucała za rządów PIS? Udowodnij że UE jest niedemokratyczna i autokratyczna, albo zamilknij, bo się kompromitujesz.
Drugi tuman... Gdzie napisałem, że UE jest niedemokratyczna? Własnie UE jest demokratyczna i na tym polega cały ten problem. W tym ustroju decyduje większość głosów społeczeństwa, a społeczeństwo jest durne. Wiadomo to od dawna. Durne jest dlatego, że demokratyczne pozwala się na ogłupianie społeczeństwa i likwidację jednostek, które o tym alarmują. Demokracja to syf, a więc UE to syf. A jeśli szukasz przykładów, to ja widziałem pod pałacem prezydenckim niebieską flagę na centralnym maszcie, a to jest jawne pogwałcenie polskiej konstytucji. I demokratycznie się na to przyzwala. Demokratycznie rucha się suwerenność państwa.
Ja się nie kompromituję, koleżko. Ja żyję, oddycham smrodem waszych działań i myślę logicznie.
To wystarczy, żeby mieć twarz.
Istnieje prawda i istnieje fałsz, lecz dopóki ktoś upiera się przy prawdzie, nawet wbrew całemu światu, pozostaje normalny.
Popieranie wyświetlania propagandowego filmu szkalującego polskich żołnierzy z pieniędzy podatnika jest jak naplucie im w twarz. Nie wiesz jak się czują ludzie w mundurach widząc ten syf to idź sie ich zapytaj. Trzeba mieć nieźle płytkie myślenie żeby niewiedzieć że propagowanie tego gówna uderza w polskich żołnierzy.
Nic nie popieram a po po prostu krytykuje zachowanie tych zjebow. W demokratycznym państwie nie może być tak że jakies bojówki decydują jaki film może być pokazywany a jaki nie. I jak dany film mi się nie podoba to po prostu go nie oglądam
Ok, to ułatwienie napisz mi gdzie między słowami napisałem że gardze polskimi służbami na granicy? skoro to takie oczywiste według ciebie że tak jest to chyba umiesz to wskazać który mój komentarz o tym świadczy 🙂
Już napisałem. W każdym twoim komentarzu w tym temacie. Mam je tu wszystkie wkleić?
Powtórzę, bo jednak Ty masz problemy z czytaniem:
No właśnie o ten fragment mi się rozchodzi. To nie jest bełkot. To są argumenty wyrażone za pomocą słowa pisanego. Nie doczytałeś. To, że przeliterowałeś wszystko, nie oznacza, że czytasz. Trzeba to robić ze zrozumieniem. Nadal sugeruję, abyś się mocno skupił, bo widzę, że odnalezienie sensu w zdaniu z przecinkami
Czyli teraz "patrioci" chcą decydować kto jakie filmy może oglądać? podpowiem że jak nie chcieli go oglądać to po prostu mogli odejść 💁♂️ może nie znaleźli pilota od tv i biedni nie wiedzieli co mają ze sobą zrobić 🤣
Idż być głupim gdzieś indziej.
Nic nie popieram a po po prostu krytykuje zachowanie tych zjebow. W demokratycznym państwie nie może być tak że jakies bojówki decydują jaki film może być pokazywany a jaki nie. I jak dany film mi się nie podoba to po prostu go nie oglądam
W demokratycznym państwie nie może być tak, że pozwala się na publiczne obrażanie symboli narodowych. Tak aktywnie, jak Sutryk, jak i biernie, jak ty.
W demokratycznym państwie nie może być tak, że pozwala się na publiczne obrażanie symboli narodowych. Tak aktywnie, jak Sutryk, jak i biernie, jak ty.
W demokratycznym państwie nawet jeśli są obrażane to od tego są sądy i wymiar sprawiedliwości a nie jakieś bojówki półmózgów. To nie dziki zachód że każdy sobie może być sędzia i katem, to nas właśnie różni od państw 3 świata.
EDIT:
Taki wygadany byłeś a na odpowiedź na to pytanie czekam już 23 minuty...
Szukasz numeru tej infolinii w necie, czy bezpiecznik ci wyjebałem?
No więc jak ci się nie podoba ten protest to nie protestuj. Proste.