📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
najbardziej przykre jest to że on myśli że jest fajny. upośledzony plebs.
Bronek wrzuca filmik z typkiem, który pierdoli że mamy wyjeżdżać do stanów. It's a trap!
No to Stasiu... za bezpieczny weekend!
ale do rzeczy... niechcący nabiłem frajerowi jedno wejście... nie róbcie tego, 10 minut zmarnowanego czasu.
ale do rzeczy... niechcący nabiłem frajerowi jedno wejście... nie róbcie tego, 10 minut zmarnowanego czasu.
serio wydupiajcie z tym śmieciem
Chuj mnie obchodzi co ma jakiś cymbał do powiedzenia ? Siedzi i pierdoli jakieś kocopoły... Na chuj to nagrywać i na chuj to oglądać ?
Ale o co Wam chodzi?
Po prostu mówi o tym, że komu jest źle w Polsce a waha się czy lecieć do Stanów - to niech leci. Mówi, że ciężka praca się opłaca, bo tam można zostać kim się chce. A dlaczego nazywacie go śmieciem, downem? No może o czymś nie wiem, to jego pierwsze wideo, które oglądam. Ale jak dla mnie ten filmik spoko.
Heeeejty
Po prostu mówi o tym, że komu jest źle w Polsce a waha się czy lecieć do Stanów - to niech leci. Mówi, że ciężka praca się opłaca, bo tam można zostać kim się chce. A dlaczego nazywacie go śmieciem, downem? No może o czymś nie wiem, to jego pierwsze wideo, które oglądam. Ale jak dla mnie ten filmik spoko.
Heeeejty
koles ma poltora ubikacji, cala na kupe a pol na inne dolegliwosci...
Sprzedam dom w PL po to aby wynajac dom w U.S.A zachecil mnie w kurwe
nie lubię gościa, ale mówi jakie są fakty.
Mój kuzyn tam mieszka i też to samo mi powiedział.
Ale powiem że już od nas gorzej mają tylko ludzie trzeciego świata i cyganie, więc gdziekolwiek byśmy nie wyjechali to będzie lepiej...
To chyba jeden z tych który uważa, że jest we wszystkim najlepszy i podejmuje najlepsze wybory. Wyjechał oczywiście do najlepszego w swoim mniemaniu kraju, wybrał sobie najlepszą pracę (bo przecież jakikolwiek inżynier to tam chuj przy kierowcy) no i pewnie jest niego przechuj we wszystkim czego się nie dotknie i każdemu może napierdolić, ma znajomości i możliwości. Takim to chyba pała nie stanie puki się nie pochwalą komuś co z nich za autorytety.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów