18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Szkoda że nikogo nie zastrzelili.

Akcja do 3:17
Potem piszą że zaraz wracają (ale pewnie nie prędko ich wypuszczą)
Od 5:43 jakaś ekoterrorystka pieprzy głupoty.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Musashi_Miyamoto 2019-09-10, 21:45 1
Ja pierdole jak się słucha tej klientki to D R A M A T... KURWA JEBANA GŁUPIA SUKA... Jaki kurwa pokojowy protest... KURWA STRAŻ GRANICZNA wchodzi. GDZIE KURWO MASZ PAPIERY I CZEMU SIĘ NIE STOSUJESZ DO PLECEŃ TY GŁUPIA KURWA ANARCHIE TO SOBIE NA SAHARZE STWÓRZ SZMATO.

...No co tu się kurwa dziwić... Młotkiem bym napierdalał w ten głupi łeb... KURWA JAKI PROTEST? TY KURWO... Kto Cie wie kim ty jesteś i skąd i co dokładnie robisz nie masz prawa kurwo nie stosować się do poleceń PANÓW ZE STRAŻY GRANICZNEJ.... Kurwa na pewno spokojnie chłopaki podpłyneli a SUKA JEBANA nie stosowała się do żadnych poleceń jeszcze to KURWA PIERDOLONE GREENPEACE na usługach Lewicowych Aferałów wszędzie tam gdzie konkurencja polityczna lewicy działa i nigdy tam gdzie lewica naśmieciła. Przykład z zanieczyszczeniem Wisły.
Zgłoś
koolowsky 2019-09-10, 21:53 1
Putin ładnie takich załatwił. Za terroryzm do łagru i dziękuję.
Zgłoś
magaret 2019-09-10, 22:07
hfbnmiuytp napisał/a:

@Owlman
Jeszcze gdyby to był jakiś młodzik, ale to przecież stary nazista co dopiero z bunkra wyszedł.

Typowe babcine pierdolenie. Gdyby był nazistą z czasów wojny to miałby 90 lat. To taka sama gadka jak wycieczki niemców przyjadą i polaki gadają; ooo przyjechali po swoje. Trzecie pokolenie od rozpoczęcia wojny. Drugie, które już jej nie pamięta to pokolenie 60 -70 latków. Jezuuuu co za pierdolenie.
Zgłoś
Rejti 2019-09-10, 23:34 2
TranzystorWyklęty napisał/a:

Patrząc na niektóre komentarze człowiek zaczyna tęsknić za czasami, w których Internet w Polsce miało niewiele ludzi potrafiących z niego korzystać.

Rozwiń się, bo nie wiemy czy masz cokolwiek inteligentnego do powiedzenia, czy pierdolisz jak ta maciora z nagrania.
Zgłoś
X................3 2019-09-11, 1:09
Wystarczy powiedzieć że to pokojowy protest i wszystko ok? Dobra, jutro idę z transparentem "precz z kościołem" i będę wszystkim wmawiał że to "pokojowy protest"
Zgłoś
mam_racje 2019-09-11, 1:56
Rodzima Agentura Obcych Wpływów.

Jak widzę tych naiwniaków, zastanawiam się którzy to "liderzy" czyli świadome i opłacane cwaniaki, a którzy to "wrażliwe dusze" przez nich wykorzystywani jako darmowi niewolnicy
Zgłoś
edmund 2019-09-11, 7:28
dlaczego w takich akcjach jest najwięcej bab, czy to kolejny dowód na spierolenie umysłowe tej płci
Zgłoś
poligon6 2019-09-11, 11:12
Katie napisał/a:

Rozwiń się, bo nie wiemy czy masz cokolwiek inteligentnego do powiedzenia, czy pierdolisz jak ta maciora z nagrania.

Czerwona pizdeczka pewnie coś by chciała napisac ale sie boi.

Te kafle nawet nie sprawdziły że to wegiel do koksowania.
Zgłoś
skandal 2019-09-11, 13:51
Kiedyś miałem możliwość pracy dla nich, miałem wykonywać pewne projekty informatyczne oraz przy okazji werbować "darczyńców" .
Płaca za prace informatyczne stałą na naprawdę wysokim poziomie, może nie najlepiej płatna ale naprawdę dobrze.
Mianowicie jeżeli chodzi o dobrowolne wpłaty ludzi , których miałbym werbować to przechodziło wszelakie pojęcie.
Mianowicie, za każdego zwerbowanego człowieka, który godził się płacić miesięcznie £12.99 ja miałem otrzymywać dokładnie £8.29 !

Jeżeli ja, zwykły szeregowy pracownik miałbym dostawać tak wysoki procent z wpłat to nie chcę wiedzieć co dzieje się wyżej.

Ps. Staram się żyć jak najbardziej ekologicznie (i sensownie) na ile mogę. Nie używam jednorazówek, korzystam tylko z wielorazowego papieru do pakowania produktów spożywczych czy w sklepach kupując wędliny lub warzywa mam swoje opakowania itd. Jednakże to co wyprawiają oni, zakrawa o sektę i piramidę finansową! Dbajmy o swoją planetę, globalne ocieplenie jest faktem ale cholera, zmiana tego faktu nie może się odbywać za pomocą podnoszenia podatków dla zwykłych ludzi czy takich pojebanych akcjach!!!
Zgłoś
Bantol 2019-09-11, 18:23
jutro idę zrobić pokojowy napad na bank
Zgłoś
zerwikaptur 2019-09-11, 19:59
Nie węgiel głupia cipo tylko antracyt
A jak każdy po szkole średniej powinnaś wiedzieć ze to niezbędny składnik do produkcji stali .
Ale skąd taka ekoameba może to wiedzieć .

Tak wiem antracyt to rodzaj węgla .
Zgłoś
edmund 2019-09-11, 20:05
TranzystorWyklęty napisał/a:

Patrząc na niektóre komentarze człowiek zaczyna tęsknić za czasami, w których Internet w Polsce miało niewiele ludzi potrafiących z niego korzystać.

ja też mam ochotę wyłączyć -niemcom/nazistom, ruskim, chińczykom, żydom net,
bo mam dość idiotyzmów i gówno wartych komentarzy, ale
czy naprawdę myślisz że to możliwe
Zgłoś
0675 2019-09-11, 22:58
Głupia kurwa
Zgłoś
Acho 2019-09-12, 12:20
Ej, ale o chuj Wam chodzi z gównem lejącym się do Wisły? Przecież awaria to awaria, każdemu chyba zależy, żeby ją naprawić, o co w tej sprawie ktoś miałby protestować? Gdyby eko zjeby protestowały to tak byście właśnie mówili. To, że się to upolitycznia to inna sprawa i akurat od tego gówna każdy powinien się trzymać jak najdalej.

Blokowanie wpływu statku co ma niby zmienić? Wiadomo, że ktoś ich w końcu usunie i tylko stworzy to dodatkowe koszty. Zobaczcie co się dzieje w lasach czy na terenach zielonych. Jebane podludzie robią taki syf, że ja pierdole. Do tego marnowanie surowców takich jak woda, prąd i ogólnie każdy ma wyjebane na świat w którym żyje i sra tam gdzie je. W takim wypadku nawet jakby zablokowali wszystkie statki i kopalnie i byśmy o świecach siedzieli, to bydło i tak będzie się topić we własnym gównie.

Dodatkowo te eko zjeby są chyba przeciwko energetyce atomowej, więc jakie oni mają alternatywy? Farmy słoneczne, które wymagają wykarczowania ogromnych obszarów, co oczywiście oznacza zniszczenie ekosystemów? Wiatraki, które też trochę powierzchni potrzebują i mogą być zagrożeniem dla rzadkich gatunków ptaków? Przecież energetyka atomowa jest obecnie najbezpieczniejszą, najwydajniejszą i najmniej obciążającą środowisko formą pozyskiwania energii.

Podsumowując, jak chcemy ogarnąć ten świat to bydło musi się nauczyć nie srać tam gdzie je, oraz musi zrozumieć jak działa energetyka atomowa, a nie patrzeć na to przez pryzmat fobii wywołanej Czarnobylem, czy bronią atomową.
Zgłoś
Palestyna 2019-09-12, 23:17
Ale oni mają racje!!! Ludzie obudzcie sie!!! Jaki import wegla do Polski?

My mamy swoj węgiel i na chuj nam inny?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem