📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
zorza wygląda przewykurwiśćie
kurwa... musze przestac fapowac w plenerze
witul napisał/a:
Ano piękne piękne. A teraz się ludzie zastanówcie - czy to mogło powstać przypadkiem?
Oczywiście, że nie. Powstało po to aby ktoś mógł to nagrać by ktoś inny mógł wrzucić na sadola. A co myślałeś?
zbronkoo napisał/a:
te białe błyski to burze, prawda? a 2:38 pustynia, nie?
Nie pustynia, to po prostu Afryka D
jak wielka zarowka to wyglada
Mistrz Agon napisał/a:
Oczywiście, że nie. Powstało po to aby ktoś mógł to nagrać by ktoś inny mógł wrzucić na sadola. A co myślałeś?
Przypierdalasz się do wrzucanych tu materiałów, a sam jak na razie nic sensownego nie pokazałeś
Z takim dorobkiem, chyba nie powinieneś krytykować innych
@up
proponuje mu przymusowa zmiane nicka na Mistrz Sucharow w ramach przejawu hipokryzji
proponuje mu przymusowa zmiane nicka na Mistrz Sucharow w ramach przejawu hipokryzji
Kurwa światła nie wyłączyłem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów