www youtube com/watch?v=nxbRwHhnZ94 - całość wykładu
www youtube com/watch?v=nxbRwHhnZ94 - całość wykładu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jaki trotyl człowieku? jak chcesz być zabawny to przynajmniej postaraj się wymyśleć coś nowego, a nie powtarzasz oklepane już schematy. Ledwo 2 tygodnie temu zaczęło się o trotylu, a już dziś wszyscy mają tego dość, bo debile na okrągło katują dupę tym trotylem.
Jeżeli odłączyłbyś mózg od massmediów, to na pewno byś zrozumiał o co chodzi. Mało kto rodzi się idiotą. To edukacja i media próbują nas ogłupiać. Wystarczy, że pomyślisz samodzielnie a nie z pomocą wiadomości albo wybiórczej.
Ten film to tylko jeden z przykładów na tępienie polskości i kochanie żydów.
Ty za to czytasz, oglądasz tylko niby niezależne TV, prasę i portale.
Święcie w to wierzysz i nie myślisz.
Tak samo TVN jak i TV Trwam nie działa bezinteresownie.
Pomyśl zanim coś napiszesz.
Masz więcej taki ciekawostek? Za...iste.
Wychodzi na to że chyba cały świat ich nie lubi za pasożytniczy styl życia.
Michalkiewicz a nie Ziemkiewicz. To zes kurwa blysnal. Niewiedza twoja gleboka a szczekac tylko potrafisz.
Baranku, zostały połączone dwa tematy o podobnej tematyce i zaszła jakaś pomyłka w zmianie nazwy, więc skończ i
Kurwa, z Sadistica robi się jakaś skurwiała filia Gazety Polskiej, Frondy i tym podobnego propagandowego, prawackiego gówna. Idźcie pierdolić gdzie indziej.
nie jest również tubą lewicowego pedalizmu o czym często zapominasz w swoich marnych wypocinach.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów