📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:10
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wojtekpwse napisał/a:
I to wszystkich troje na filmie, i 140 miliony w ogólności.Zajebać takiego śmiecia to mało.
Albo, jeśli ktoś nie lubi strzelania do zwierząt, inny pomysł: ciągle mówicie aby murzynów-szkodników wyrzucić do Afryki. Otóż, jak widać na filmie, zimno i alkohol to zabójcze połączenie: jakby tak kacapów wysiedlić do Afryki? Od razu wszyscy w Ukrainie, Polsce, Litwie, Łotwie, Finlandii, Gruzji, itd, odetchnęliby z wielką ulgą.
Wyjeżdżasz w obawie przed wojną?
Nogami rusza. Będzie biegał.
I kolejnej ruskiej kurwy mniej widać że kacapia bo po chodnikach jeżdżą jebać roSSję i kacapów dobry kacap to płaski kacap
leonidkacap napisał/a:
za pięć lat jak armia czerwona wejdzie do warszawy będziesz mówić inaczej
Tak, tak, i wszyscy poumierają na srandemie jak się nie zaszczepią.
[ Dodano: 2024-12-15, 00:32 ]
majeńka napisał/a:
I to wszystkich troje na filmie, i 140 miliony w ogólności.
Albo, jeśli ktoś nie lubi strzelania do zwierząt, inny pomysł: ciągle mówicie aby murzynów-szkodników wyrzucić do Afryki. Otóż, jak widać na filmie, zimno i alkohol to zabójcze połączenie: jakby tak kacapów wysiedlić do Afryki? Od razu wszyscy w Ukrainie, Polsce, Litwie, Łotwie, Finlandii, Gruzji, itd, odetchnęliby z wielką ulgą.
Wystarczy wysiedlić wszystkich usafili za ocean i w Europie zapanuje spokój. Ja nie mam obecnie problemu z Ruskimi, w przeciwieństwie do Ukraińców.
Skosił dwójkę byłoby zdecydowanie nie prawdziwym opisem. Ale ze to Rosja 😂
Niby szkoda dzieciaka. Ale pamiętajmy że każdy kacapski dzieciak wyrośnie na dorosłego zjebanego kacapa.
No chyba że pani w porsche wtrąci się w proces odrastania.
No chyba że pani w porsche wtrąci się w proces odrastania.
Młodego tylko dupa zabolała, a matka dostała ładnie na pizde, miesiąc chorobowego bezpłatnego
Kici-Kici napisał/a:
Wyjeżdżasz w obawie przed wojną?
W razie wojny - tak.
[ Dodano 2024-12-15, 13:59 ]
Sztruks napisał/a:
Kaszojad więcej nie wyjdzie na sanki
Nie wyjdzie, bo wziął i umarł.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów