📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chiaom napisał/a:
Sędziego nie sędzia. Polska języka trudna ?
Czyli według ciebie powinno być "Też mnie wkurwiał zasłaniający widok sędziego"? Nie pouczaj innych jeśli sam nie potrafisz operować własnym językiem ojczystym. Mianownik - kto?/co? zasłaniał widok? Sędzia.
I notabene nie chodzi tu kurwa o "widok sędziego", który był "zasłaniający" cymbale.
Drą te pizdy gorzej jak czarni.
tragedia i kupa po całości, prank jakiś czy co ? bo sztuk walki to nie przypomina tylko żuli pod sklepem, dokładnie taką samą akcję na filmikach można znaleźć
Ja pierdole. To jest główny powód dla, którego karate to dla mnie najchujowsza sztuka walki. Kolesie z czarnym pasem a wyglądają w akcji jak gimbusy za szkołą. Tu jakieś niby szarpanie, tutaj jakieś takie niechętne kopy zaraz jakieś klepnięcie to wszystko wygląda żałośnie w porównaniu do jakiejkolwiek innej sztuki walki.
Gr00baz ty tak na serio czy trolujesz? Kyokushin karate to chyba najbardziej Hardcorowa odmiana tego stylu walki. Szarpią się bo nie wolno po ryju z łapy bić. Więc obijają wszystko inne. Każdy taki strzał w jakikolwiek punkt na ciele złożyłby Cię jak scyzoryk. Chłopaki są niesamowicie wytrzymali i przy gardzi na głowę nie do przejścia.
Paru moich kumpli zaczęło sie w to bawić w szkole średniej. Po kilku latach mogli wyskakiwać 1 na 3 buraków spod podwórka. I wyskakiwali. Każdego leszcza kończyli jednym strzałem. Nieważne czy w splot czy w udo - koleś sie składał. I właśnie takie niechętne kopy a nie skakanie jak małpa dawało radę.
Nie jest to boks i nie jest tak skuteczne w laniu leszczy. Ale działa oj działa
Paru moich kumpli zaczęło sie w to bawić w szkole średniej. Po kilku latach mogli wyskakiwać 1 na 3 buraków spod podwórka. I wyskakiwali. Każdego leszcza kończyli jednym strzałem. Nieważne czy w splot czy w udo - koleś sie składał. I właśnie takie niechętne kopy a nie skakanie jak małpa dawało radę.
Nie jest to boks i nie jest tak skuteczne w laniu leszczy. Ale działa oj działa
"Kyokushin karate to chyba najbardziej Hardcorowa odmiana tego stylu walki" - zaraz po Tsunami
na leszczy może i dobre ale normalny facet to weźmie , pierdolnie plombę i pójdzie
"Szarpią się bo nie wolno po ryju z łapy bić" - esencja sztuki walki po prostu
na leszczy może i dobre ale normalny facet to weźmie , pierdolnie plombę i pójdzie
"Szarpią się bo nie wolno po ryju z łapy bić" - esencja sztuki walki po prostu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów