Po tagach nie znalazlem, wiec jak bylo to wiadomo gdzie z tym
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Filmik z serii - Gdy spotkają się 2 żule
Dzisiejszy kościół to pan nasz Jezus Chrystus by spalił a księży, proboszczy, biskupów, oraz papieży zjebał i opluł a św. Piotr zajebał w łeb kluczami i skopał do nie przytomności.... taka prawda i oni się dziwią że ludzie odchodzą od kościoła i wiary katolickiej.....
Myślałem, że mu da jakiś obrazek z Maryją zawsze dziewicą
Spieprzaj dziadu a ja idę molestować
Czy ma ktoś jakąś wiedzę ile tej czarnej zarazy jest w Polsce i na ile okradają nas złodzieje watykańscy?
Jebie prowokacją na kilometr, żulek dostał browara od kamerzysty aby ten strolował księdza żeby ten dał mu na "jedzenie".....
Do pieca z tym chujstwem!
Do pieca z tym chujstwem!
Polecam www.racjonalista.pl - można na spokojnie poczytać i wykształcić sobie wiedzę na temat religii (różnych, nie tylko katopolskiej).
Po porfelu widac, ze tam same stowy i wyzsze nominaly, na pozniejszy wypad do klubu.
Przy kamerze glupio wyjac, wiec w zgodzie z prawda wyznal, ze nie ma 5tki na poratowanie.
Przy kamerze glupio wyjac, wiec w zgodzie z prawda wyznal, ze nie ma 5tki na poratowanie.
Gitrix napisał/a:
Czy ma ktoś jakąś wiedzę ile tej czarnej zarazy jest w Polsce i na ile okradają nas złodzieje watykańscy?
Ile to nie wiem. Na pewno jest ich coraz mniej bo dziś już geje nie muszą uciekać do seminarium, żeby ukrywać swoją dewiację celibatem.
Okradają Polskę rocznie na 21 mld zł.
emperorzbigniew napisał/a:
Polecam www.racjonalista.pl - można na spokojnie poczytać i wykształcić sobie wiedzę na temat religii (różnych, nie tylko katopolskiej).
O religi LBGT też piszą?
Dziennikarz tvn-u przebrany za księdza i drugi z kamerą i z żulem? Przypadkiem nie miał pieniędzy w portfelu? Dziwne?
Nie. Bo już robili przypadkowe urodziny hitler a.
Nie. Bo już robili przypadkowe urodziny hitler a.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów