Marshall podczas komentowania
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wkurwiają mnie ci goście z One Direction, jeszcze ich kurwa na sadola wrzucajcie.
Kurwa nie wytrzymalem. Na kwejku to samo z tym samym podpisem do chuja. Nie byl nacpany ani nic tylko zrobil to dla beki jak w wielu innych wywiadach itp. Chuj wam w dupe za to
Marshall matters
Cytat:
"Nigdy nie zaśpiewam dla Polaków i żydów"
To tyle ode mnie w temacie "emimema"
Zanim zrobisz z siebie większe pośmiewisko, dowiedz się, czym różni się zwrot "polished jews" od "polish jews", a dopiero później puszczaj takie durne bajki.
Edit, zanim jakiś bezmózg się dopierdoli: "I hate polished jews" nasi ultra inteligentni rodacy przetłumaczyli właśnie jak ten tam wyżej (jak widać mocno ewoluowało to w stosunku do oryginału), a z tego już wzięły się dalsze bajki, m.in. o paleniu polskiej flagi. Do szkoły, kurwa, a nie ploty siać.
Goger napisał/a:
"Nigdy nie zaśpiewam dla Polaków i żydów"
To tyle ode mnie w temacie "emimema"
Jesteś kretynem, pozdrawiam.
Zembowy Wruzek napisał/a:
to raczej nie zielsko, sam kiedys przyznal ze jest uzalezniony od jakiegos srodka przeiwbolowego.
To pewnie ten słynny sizzurp ;d
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów