📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:28
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiecie co ? Zacytowalbym kogos, podsumowal go potem walna jakas puente ale nadal nie wiem ku**a jak sie cytuje i jestem za leniwy zeby to sprawdzic
gasiek napisał/a:
Wiecie co ? Zacytowalbym kogos, podsumowal go potem walna jakas puente ale nadal nie wiem ku**a jak sie cytuje i jestem za leniwy zeby to sprawdzic
o tak
Uprzejmie przepraszam, że tak nie na temat, ale czy ktoś poza mną słyszy w 34 sek. filmiku tekst "łysy, nie pierdol"?
aleee wykurwiłoooo! nic dodac nic ująć!
Ryba wpłynęła na minę, a nie kurwa bomba głębinowa...
To nie bomba. To Posejdon pokazał kutasa.
0:33- "słyszysz jak jebnął?"
Guaranga napisał/a:
francuzkie testy atomowe, ciekawe tylko, czy te z 90, czy wczesniejsze
88 rok
Chwile po tym jak moj stary z legii przeszedl do regularnej armii francuskiej(mam gdzies oryginalne nagrania z tego wybuchu)
atomowka.
spirito napisał/a:
mam gdzies oryginalne nagrania z tego wybuchu
A to nagranie nie jest oryginalne? Fake?
Jak masz nagrania to się nimi podziel z nami, z wielką przyjemnością pooglądamy.
jebani rybacy
chciałbym zobaczyc jak ta fala do nich dotrze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów