📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Tato, patrz jaki ładny piesek
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po świętach ją jeszcze trzyma
dumad napisał/a:
Tak 😁
Nick zobaczyłem i avatar to zaraz mi.się przypomniało.
Kiedy to było hahaha
Rino
Coffey napisał/a:
Nick zobaczyłem i avatar to zaraz mi.się przypomniało.
Kiedy to było hahaha
Rino
Piękne czasy
dumad napisał/a:
Piękne czasy
Z hyde ze spamu tam potem mieli jakieś forum i chwilę byłem ale zapomniałem adres. Do chleba bym musiał napisać jak numeru nie skasowałem %-)
Coffey napisał/a:
Z hyde ze spamu tam potem mieli jakieś forum i chwilę byłem ale zapomniałem adres. Do chleba bym musiał napisać jak numeru nie skasowałem %-)
Jeszcze niedawno przeglądałem inso bo było można wejść ale teraz już chyba skasowali na amen. Do chleba mam maila ciekawe co u dziada słychać 😂
A w ogóle czemu zamknęli inso? Miałem przerwę dłuższy czas a gdy wszedłem już nie działało
Jak tam się już na koniec nic nie działo. Jeden spam w hydzie i może 10 ludzi pisało, kółko wzajemnej adoracji. Inne tematy to raz na miesiac ktoś napisał %-)
Umarło śmiercią naturalną niestety.
Banan już miał wyj..ane w to bo im się nie opłaciło tego trzymać.
Aż sprawdzę z ciekawości jak to wygląda. Kiedyś długo jeszcze można było przeglądać tylko hydepark usunęli haha
Umarło śmiercią naturalną niestety.
Banan już miał wyj..ane w to bo im się nie opłaciło tego trzymać.
Aż sprawdzę z ciekawości jak to wygląda. Kiedyś długo jeszcze można było przeglądać tylko hydepark usunęli haha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów