📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jezdzilem tym gównem jak mialem 12lat.. W Kluszkowcach jest tor z troche wiekszymi "saneczkami" okolo 3-4lat temu na tym torze wypadł facet i mu ucieło głowe, po tym incydencie zmniejszyli predkość tych saneczek i juz sie nie da tak pozapierdalać :/
Jeździłem kiedyś czymś podobnym własnie w Poznaniu jak byłem mały. Szczerze powiedziawszy to mało to bezpieczne, bo podczas projektowania łuków nie uwzględnia się chyba maksymalnej prędkości jaką może ten "wagonik" osiągnąć bo montują ostrzeżenia w niektórych miejscach. Jest tam jakiś hamulec, ale jadący nie wie o ile i czy w ogóle powinien przyhamowywać, a jak rozpędzi się za bardzo to może nim nieźle bujnąć - oprze się człowiek wtedy ręką o taką blachę i może nie być zbyt fajnie Dodam tylko, że poza małym oparciem to nie ma tu żadnych pasów i zabezpieczeń, nawet czegoś w rodzaju małych barierek po bokach
taki tor można znaleźć w Czarodziejska Góra „Relax” w Jedlinie Zdroju, okolice Wałbrzycha (tak, wiem jak to brzmi )
byłem, jeździłem, po raz pierwszy w życiu spotkałem się z taką zabawką. Po pierwszej przejażdżce zjechałem jeszcze 4 razy, frajdy co nie miara, polecam gorąco bo pomimo niewielkich prędkości, siły odśrodkowe powodują, że mimowolnie zaciąga się hamulec
byłem, jeździłem, po raz pierwszy w życiu spotkałem się z taką zabawką. Po pierwszej przejażdżce zjechałem jeszcze 4 razy, frajdy co nie miara, polecam gorąco bo pomimo niewielkich prędkości, siły odśrodkowe powodują, że mimowolnie zaciąga się hamulec
zawsze mnie zastanawiało na chuj oni drą to mordę podczas nagrywania?
omgłomatkobosko napisał/a:
Jakić ciapak? Co chwilę słychać "jalla jalla".
Ps. W Karpaczu na Kolorowej są takie zjazdy i jest okej, dopóki jakaś faszystowska wycieczka nie przyjedzie. Oni jeżdżą 5km/h, bo się boją i blokują całą radochę jazdy bez hamulców.
To szwed, a to jalla to jävla czyli coś w stylu zajebiście.
Z resztą na końcu jest napisane stig av här(wysiąść tutaj)
Drą mordę, iż, gdyż, ponieważ, bo jest JAZDAA!!! Nieźle zakurwiał, a jeszcze bonus na torze, zajebioza!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów