📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kici-Kici napisał/a:
Zajechany jak Jezus po drodze krzyżowej.
Raczej kolejne zjebane wcielenie lucyfera mansona.
rocknrolla85 napisał/a:
A nie mylisz Faktu ze Złym gdzie był artykuł co się robi w więzieniu żeby trafić na izbę przyjęć? Tam typ wbił gwoździa w czaszkę i przeszedł precyzyjnie między półkulami mózgu a na RTG wyglądałao jakby tkwił w mózgu.
ten zjeb robil sobie tzw. wbite ;>
ale zajebisty, moj pies by go chetnie przeruchal bo lubi takich
Nie wiem czemu ale jak zobaczylem go to pomyslalem ze bym go zabil zanim komus zrobi krzywde bo bedzie mu malo .
Może powiedzieć że nie może pić bo ma zszywke.
xMichaUx napisał/a:
To chyba jakiś ostani z gatunku emo.
Gdzie to się kurwa uchowało.
I dobrze. Gdzie są dzisiejsze subkultury młodzieżowe? Nie ma! Cała młodzież ogłupiona, okiełznana smartfonami. Idealny materiał na wyborców globalistów, KO, Macrona, Makreli, von der Leyen i innych loch i wieprzy, którzy pasą się za nasze pieniądze! Gdzie jest dzisiaj nastoletni bunt? Chyba tylko tam, gdzie ułożone przez wyżej wymienionych pojeby kleją się do asfaltu.
Nikogo nie dziwi, gdzie podziali się skini, punki, depeszowcy, skejci, dresiarze, metale... nawet te przyjebane emo, z których szydziliśmy, gdy byliśmy młodsi, 15-20 lat temu? Nikogo to kvrwa nie zastanawia?
xMichaUx napisał/a:
To chyba jakiś ostani z gatunku emo.
Gdzie to się kurwa uchowało.
Nic dziwnego, że ich już nie widać. Skoro ich grupa obracała się w tematyce samobójstw i samookaleczenia, no sorry ale to nie mogło przetrwać xd
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów