📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
szubiennica2 napisał/a:
może chciał nabić opony azotem (w gaśnicy jest azot)
Gaz pedny to CO2 a nie azot
Sonal napisał/a:
W Polsce też takie są. Po użyciu odwieszasz na dyszę i znów jest nabijana powietrzem.
Rzadko stosowane bo polakocebulaki mają problem z odnoszeniem na miejsce i z lepkimi rączkami.
Znalazłem to o czym piszesz. Z wyglądu łudząco przypomina gaśnicę
SkoPio1 napisał/a:
Jak tam pod Kasprowym? Wieje?
>>
Nie ale miejscowi się śmieją z biedaków dziadaków nauczycieli polskiego z Kongresówki.
Paszczaku napisał/a:
Jak widzę co odwalają w tych suvach i crosoverach czy co to za typ gówna to mam wrażenie że połowa właścicieli zostawiła mózg w rozliczeniu w salonie .
Zastąpili myślenie bezpiecznym (?) w miarę samochodem. "Co mi może zrobić jakiś pacan w osobówce? Ja mam SUVA!"
Lord_Slizgacz napisał/a:
CrazySdek masz zapłon. 20 października cały świat się z tego śmiał. Morze wrzuć cos z WTC?
SkoPio1 napisał/a:
Bałtyckie?!
Jak tam pod Kasprowym? Wieje?
>>
Na twoim miejscu odpuściłbym sobie poprawianie tego błazna. On i tak nic nie rozumie z tego co pisze.
Sonal napisał/a:
W Polsce też takie są. Po użyciu odwieszasz na dyszę i znów jest nabijana powietrzem.
motylekwbrzuchu napisał/a:
Znalazłem to o czym piszesz. Z wyglądu łudząco przypomina gaśnicę
Bo to jest gaśnica, a wynalazek pochodzi z forum rowerowego.
Mosiężną złączkę na wyjściu gaśnicy koleś przykleił na klej epoksydowy.
berhol napisał/a:
W Polsce mamy w miarę ogarniętych ludzi
Że jak? W Polsce mamy głównie bydło. Wystarczy zobaczyć na kogo głosowali w wyborach Polacy, najwięcej głosów dostały wszystkie partie, które ludzi okradły, narobiły długów, opowiadały o nich, że są gówno warci, a bydło i tak głosowało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów