autokult.pl/tragiczny-wypadek-kolo-oswiecimia-zoltym-renault-jechalo-t...
Edit: grupa rekonstrukcyjna ze Śląska
BMW jest tylko nagłośniane przez media - ja nie widzę zapiedalających bmw- ...li.
Nie wiem na jakiej zapyzialej wsi mieszkasz, ale we Wrocławiu i okolicach jest tak, ze widzisz BMW to możesz byc pewny ze cos odpierdoli na drodze. Najgorsze sie robia te SUVy bo coraz czesciej za kierownica siedza dziadki 70+...
BMW jest tylko nagłośniane przez media - ja nie widzę zapiedalających bmw- na naszych drogach nakurwiają skody (octavia, superb), volvo (xc60, xc90- volvo dominuje w statystykach wypadków stąd wyższe ceny ubezpieczeń), a jak widzę toyotę prius lub corolle boję się najbardziej i prewencyjnie naciskam na hamulec - nigdy nie wiadomo co odpierdolą, mimo jazdy zwykle powoli.
BMW jest tylko nagłośniane przez media - ja nie widzę zapiedalających bmw- na naszych drogach nakurwiają skody (octavia, superb), volvo (xc60, xc90- volvo dominuje w statystykach wypadków stąd wyższe ceny ubezpieczeń), a jak widzę toyotę prius lub corolle boję się najbardziej i prewencyjnie naciskam na hamulec - nigdy nie wiadomo co odpierdolą, mimo jazdy zwykle powoli.
No właśnie nie ,bo oba mają dachy rozwalone. Swoją drogą widać że to najsłabszy punkt tego auta.