18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Zjedli 16-latkę z ziemniakami
v................i • 2010-04-07, 21:30
Za pardon.pl:

Historia z tej ziemi. Rosyjskiej ziemi.

Wiemy, że Rosjanie są inni. Naród toczy choroba alkoholowa, populacja wymiera a władza ma się tak dobrze jak nigdy.

Ale w tym kraju potrafi być dużo gorzej. Pokazuje to proces dwóch 20-latków w Petersburgu, który opisuje "Daily Mail". Panowie, członkowie subkultury gotów, bawili się z dwoma dziewczynami pewnego styczniowego wieczoru 2009. Na imprezie obficie lał się alkohol, więc jedna z dziewczyn poszła spać.

Przebudziła się jednak, gdy usłyszała szamotaninę w łazience
. Poszła to sprawdzić, ale jeden z mężczyzn odwiódł ją od tego.

W tym czasie jego kolega topił 16-letnią Karinę w wannie.

Następnego dnia obaj podali swojej żywej koleżance potrawkę z mięsem i ziemniakami, którą ta (nieświadomie) zjadła z apetytem. To mogła być scena z "Hannibala" z Anthony Hopkinsem, ale to działo się naprawdę. Cała trójka zjadła posiłek z utopionej poprzedniego wieczora dziewczyny.

Proces na tydzień przerwano, po tym jak sędzia zobaczył zdjęcia szczątków zabitej i zjedzonej dziewczyny. Sprawcy mówią tylko, ze "byli pijani i chcieli się najeść".

Banalność zła przeraża jak zawsze.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
B................g 2010-04-07, 23:47 9
PinkRose napisał/a:

zy jednak był gejem i nie wykorzystał trupa zanim zaczął robić żarełko.

Kiedyś by nie być gejem nie trzeba było gwałcić trupów, cóż czasy się zmieniają.
Zgłoś
Byczarz 2010-04-07, 23:50 4
PinkRose napisał/a:

Ciekawe czy po utopieniu dziewuchy gościu brał ją póki jeszcze była ciepła czy jednak był gejem i nie wykorzystał trupa zanim zaczął robić żarełko.

Jest wyraźnie napisane:
"Panowie, członkowie subkultury gotów".
Czyli oczywiste, że jakieś pedały.
Zgłoś
Rabed 2010-04-08, 0:30 1
Byczarz: Mylisz gotów z jakimiś emo pedałami
Zgłoś
chytrus69 2010-04-08, 2:01 10
Za każdym razem kiedy czytam coś takiego, i komentarze pod tego typu artykułami, moje mizantropiczne podejście do świata się pogłębia.
Jak skrzywionym trzeba być, żeby w ogóle wpaść na pomysł zjedzenia innego człowieka. Ja większości ludzi brzydzę się dotknąć, a co dopiero zjeść... makabra...
Być może ten artykuł to ściema, ale mimo wszystko jest takich przypadków wiele. To jest jasny dowód na to że Hitler wcale nie myślał źle, tylko po prostu obrał sobie nie tych ludzi co trzeba za cel.
Zgłoś
Dildo 2010-04-08, 8:11 1
ciekawe co podali, piersi czy udka..? ;D
Zgłoś
R................n 2010-04-08, 10:16
A ja nie dam piwa bo też bym se zjadł a nie mam jak. =(
Zgłoś
matt_ 2010-04-08, 12:20 8
MasterEvil napisał/a:

Pijani i głodni pierdolone żule...

jakbyś kiedyś widział najedzonych i trzeźwych żuli, poza tym to goci byli, naucz się czytać.

JebakLeśny napisał/a:

powiedzcie mi ile trzeba wypić, żeby zjeść koleżankę?? bo ja nie ogarniam...

nie powiedz mi, że nigdy nie chciałeś spróbować ludzkiego mięsa? nie chciałeś czy ciepła krew spływała Ci po brodzie, czuć miękkie, świeże mięso rozgniatane zębami, czuć zapach ciała, ciepłego jeszcze, wijącego się ciała.

chytrus69 napisał/a:

Ja większości ludzi brzydzę się dotknąć, a co dopiero zjeść...

ani nie pojesz ani nie poruchasz. powodzenia.
Zgłoś
Stachu Wichura 2010-05-06, 18:36 1
jej foto

nawet nawet była z niej dziołcha!
Zgłoś
push3k 2010-05-07, 16:05 1
Swołocz z Errrrrrasijji.
Zgłoś
S................u 2010-05-07, 16:44
Po pierwsze, to ziemniaki ssą i nie wiem jak można to jeść z takim dobrym mięsem, a po drugie to strzeżcie się, bo może będę pracował jako rzeźnik xD
Zgłoś
d................r 2010-09-24, 14:01
19 i 20 lat hahaha widze w rosji zaczynaja wiezyc w resocjalizacje ;
minister czuma i platforma obywatelska tez wierzy w resocjalizacje.
a wy ku**wa pie****lony j***any polski narodzie dalej glosujcie na platforme. Dla mnie polskie prawo to scierwo, dobrze chociaz ze w polsce niektorzy policjanci maja sumienie i takze pie***lą polskie prawo.
mysle ze w pOLSCE dostali by mniej lat albo by zostali zamknieci w szpitalu psychiatrycznym.

aha wogole gdybym ja tam byl, oj poczuli by gniew bozy. niezabil bym ich ale by zyli , nawrocil bym ich.
Zgłoś
D................u 2010-09-25, 20:23
Jak ja lubię netowych napinaczy.
Zgłoś
~Vuko 2010-09-25, 21:50
Dziad_z_Lasu napisał/a:

Jak ja lubię netowych napinaczy.

I te strzępy zwieraczy...

Specjalnie mnie nie ruszył ten artykuł. Sporo się czytało, zasłyszało na temat Rosjan i Rosji to niewiele zdziwić jeszcze może...
Zgłoś
D................u 2010-10-07, 18:58 1
A tak naprawdę Rosjanie to bardzo miły naród. Z tym, że jest ich 140 milionów. W takiej masie zawsze znajdzie się parę idiotów.
Ale oczywiście ynteligenci powiedzą, że wszyscy Rosjanie to degeneraci.
Zgłoś
miedziak 2010-10-07, 22:00
sadistic.pl/canibal-goth-vt36919.htm co prawda było, ale w tym artykule macie zdjęcia tych dwóch gothów
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem