raper900 napisał/a:
We łbach wam się jebie, prawda jest taka, że wśród np. informatyków 99% ludzi mówi właśnie randomowy, a nie losowy. I nie znaczy to, że nie zna własnego języka lub jest ignorantem
No popatrz, czego to się człowiek o sobie dowiaduje
WhiteAngel napisał/a:
Tak tak jestem informatykiem na drugim roku studiów. I co jeśli profesor, który ma tytułów w nazwisku 3 linijki w indeksie też jest idiotą bo mówi random?
Oczywiście. Papierek z informatyki nie sprawia, że jest alfą i omegą także z innych dziedzin. Fakty są takie, że kaleczy język i choćby miał papieża przed nazwiskiem ni chuja nic to nie zmienia.
WhiteAngel napisał/a:
O chuj wam chodzi?
O to, że język kaleczysz.
WhiteAngel napisał/a:
Mówię jak lubię
To sobie mów, ale pisać masz poprawnie. Co z ciebie za informatyk jak w kodzie umyślnie błędy robisz "bo tak mi się podoba!"? Odpowiedź jest prosta - chujowy.
WhiteAngel napisał/a:
jacy jesteście płytcy jak wyzywacie ludzi od debili za to, że mówi jak mu się podoba.
Popracuj nad składnią i gramatyką a potem próbuj coś napisać ok?
Cytat:
Mam wyjebane na waszą opinie.
Gdyby tak było nie produkowałbyś się jak głupi z pianą na pysku
WhiteAngel napisał/a:
Wytłumacz mi tylko czy bardziej obrażam język polski mówiąc random czy gimbus?
Nie obrażasz a kaleczysz, gimbus to słowotwórstwo na podstawie słowa także zapożyczonego, ale nie mającego swojego odpowiednika w języku Polskim - gimnazjum. Dodatkowo słowa obecnego już u nas dobre kilkaset lat. Natomiast random to anglicyzm, który próbuje zastąpić obecne już słowa takie jak "losowy".
A i zanim się przypierdolisz: nie jestem humanistą, studiuję kierunek informatyczno-elektroniczny.
WhiteAngel napisał/a:
A w sumie chuj mnie to obchodzi nie musisz mi odpowiadać bo twoją daremną opinie mam domyślasz się gdzie
Ale czyją? Najpierw kierujesz komentarz do ogółu, teraz do jednej osoby mimo, iż nie podałeś dokładnie o kogo ci chodzi.... Może czas zacząć czytać książki zamiast rżnąć cwaniaka w sieci i oburzać się za bądź, co bądź słuszne wytykanie wtórnego analfabetyzmu?
WhiteAngel napisał/a:
Ogarnij się człowieku
Powinieneś posłuchać własnej rady kierowanej do Chuj Wie Kogo(?)