📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Popłakałem się z śmiechu .
Siernik napisał/a:
zamiast debile stanąć przed kałużą i pokazywać że ślisko to stoją i się kurwa cieszą z gleb...
Jak byś uważnie oglądał i znał niektóre gesty to byś wiedział ze dwie osoby nie raz pokazywali gest ze śliska nawierzchnia i żeby zwolnic
A po drugie sam byś stał z boku i ryja cieszył ^^
Potem powie ze podnosil motocykl i chce miec swoj udzial w wygranej.
mateuszowy napisał/a:
Od kiedy Senegal jest w Ameryce?
Rajd Dakar 2013 - Argentyna Chile i Peru.
Jaki kurwa Senegal?
Myślałeś że filmik nakręcono w Dakarze?
Lodowa kałuża w samym środku Afryki? Znam ten motyw, sam za dzieciaka podsypywałem piasku na bocznej drodze - gdy trzeba było wyjechać, to pod górkę i wszyscy (bo każdy z napędem na przód) ślizgali się niemiłosiernie, a że nie było wtedy telefonów komórkowych, nie było w ogóle Internetu w Polsce, a tym bardziej nie było Sadistic.pl, to nie mam żadnego materiału, by potwierdzić swoje słowa.
To się nazywa doświadczanie, ale żeby tego doznać, trzeba odejść z przed komputera, wyjść z domu i rozejrzeć się, a następnie ruszyć głową - ta umiejętność niestety odeszła już w zapomnienie i raczej nie wróci, bo starych książek już nikt dziś nie czyta, a stare pamiętniki? Zwykle służą do podpałki, gdy już nie ma kolorowej makulatury, którą roznosi absolutnie każdy hipermarket.
To się nazywa doświadczanie, ale żeby tego doznać, trzeba odejść z przed komputera, wyjść z domu i rozejrzeć się, a następnie ruszyć głową - ta umiejętność niestety odeszła już w zapomnienie i raczej nie wróci, bo starych książek już nikt dziś nie czyta, a stare pamiętniki? Zwykle służą do podpałki, gdy już nie ma kolorowej makulatury, którą roznosi absolutnie każdy hipermarket.
po tylu glebach później postawią znak "czarny punkt"
dumad napisał/a:
co to kałuża oleju kurwa?
ciapaty ma frajde biega i podnosi motocykle
a tak mi sie skojarzyło
za dużo tu przebywasz że według ciebie ciapaci to rdzenni mieszkańcy ameryki południowej
dla wszystkich ekspertów: dakar od iluś tam lat nie jest w afryce bo nie, jest w ameryce południowej więc nie snujcie teorii spiskowych że to czarni chcą motor zapierdolić i coś tu wylali śliskiego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów