18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 13 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Mantiuk 2014-03-09, 16:21
Haha. Było trzeba jeść danonki
Zgłoś
kalemus 2014-03-09, 16:21
japierdole , jak ?! kość ramieniowa w połowie długości ? tyle lat trenuje sporty walki i takiego cuda to jescze nie widzialem , a widzialem nawet wystajace złamane żebro O_o
Zgłoś
mis_kudlacz 2014-03-09, 16:23 1
Nie wiem jak wam, ale mi trzymanie jakiegokolwiek faceta między nogami wydaję się lekko pedalskie.
Zgłoś
DeVasto_PL 2014-03-09, 16:23
Jeblo to jeblo ... po co drazyc temat
Zgłoś
Zeece 2014-03-09, 17:08 6
@Zincum
Zgłoś
ProVVe 2014-03-09, 17:17 3
Ten twój zwycięzca to debil... Widzi, że ma dźwignie założoną to dla pewności czy poprawnie musi mu złamać rękę. Bo jest jak już wspomniałem idiotą albo ślepy... Jakoś podczas treningów nie widziałem złamania to samo kumpel (a on trenuję juz ładnych prę lat).

PS. żeby nie było mam to w dupie czy tamten nie będzie żonglował, ale fakty są jakie są... Mimo wsio piwo za ścieżkę dzwiekowa bo strzeliło jak suchy makaron

Ola gringo
Zgłoś
dessss 2014-03-09, 18:45
zincum napisał/a:

Biceps to mięsień. Ja pierdolę, dokąd ten świat zmierza. Ręka w bicepsie...Kurwa, rzygać się chce.

"Złamanie ręki NA WYSOKOŚCI BICEPSA" tak trudno czytać ze zrozumieniem...
Zgłoś
J................D 2014-03-09, 19:29
dlatego trzeba umiec zakladac dzwignie
Zgłoś
DuckDodgers 2014-03-09, 19:39
dessss napisał/a:

"Złamanie ręki NA WYSOKOŚCI BICEPSA" tak trudno czytać ze zrozumieniem...

U tego jełopa to nie problem czytania ze zrozumieniem tylko po prostu czytania Chociaż jak patrzę na tytuł to autor nie mądrzejszy bo pisze każde słowo z wielkiej litery Trafił swój na swego. W sumie stwierdzam, że na dobre wyjdzie to "trenowanie" może zadziała w końcu selekcja naturalna.
Zgłoś
lfo 2014-03-09, 19:52
Kimura nie łamie ręki tępe chuje tylko zrywa ścięgna i więzadła w stawie ramiennym
Zgłoś
jejabig 2014-03-09, 19:59
Ciekawe, czy to nie taki browar, produkujący piwa z filmiku, na którym ktoś trzasnął klapkiem Kubota o ścianę poza kadrem, co było rzekomym gruchotem kości
Zgłoś
x................s 2014-03-09, 20:22 1
jejabig napisał/a:

Ciekawe, czy to nie taki browar, produkujący piwa z filmiku, na którym ktoś trzasnął klapkiem Kubota o ścianę poza kadrem, co było rzekomym gruchotem kości

normalnie człowiek guma

Zgłoś
Herhard 2014-03-09, 20:34
Tak sie kończą zabawy gimbazy.Dzieciakom brakuje wapna.
Zgłoś
7S2Z8 2014-03-09, 20:43 1
Się kurwa dobrali, jeden nie pojmuje podstawowej zasady - "wjebałeś się w dźwignie to klepiesz, bo nie walczysz o mistrzostwo świata", a drugi zaliczył może ze trzy treningi, bo ani to trójkąt nie był, ani balacha, a w końcu jakoś weszła kimura to już chuj "kiedyś tam na treningu widziałem, to się zepnę i pociągnę na chama, drżyjcie kurwa, bo mam 3 treningi stażu".
Zgłoś
z................m 2014-03-09, 22:02
DuckDodgers napisał/a:

U tego jełopa to nie problem czytania ze zrozumieniem tylko po prostu czytania Chociaż jak patrzę na tytuł to autor nie mądrzejszy bo pisze każde słowo z wielkiej litery Trafił swój na swego. W sumie stwierdzam, że na dobre wyjdzie to "trenowanie" może zadziała w końcu selekcja naturalna.

No akurat ty ciulu masz coś do powiedzenia o inteligencji. Złamasie zajebany, brataj się dalej z przygłupami ileś tam lat młodszymi. Chuj ci to pomoże, bo kretynem i tak zostaniesz do śmierci. Ale jak masz się poczuć lepiej to rób tak nadal. Znasz takie słowo "konsekwencja"? To se kurwa przeczytaj co tu napisałeś, idź srać i pomyśl idioto na kogo wyszedłeś. Na sraczu takim jak ty najlepsze przemyślenia wychodzą...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów