Efekt zawodów w "skręcaniu" w internacie, materiał własny napewno nie było Wypilem wczoraj flaszke ze zwyciezca. Dzwięk pękajacej kości
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
japierdole , jak ?! kość ramieniowa w połowie długości ? tyle lat trenuje sporty walki i takiego cuda to jescze nie widzialem , a widzialem nawet wystajace złamane żebro O_o
Nie wiem jak wam, ale mi trzymanie jakiegokolwiek faceta między nogami wydaję się lekko pedalskie.
Jeblo to jeblo ... po co drazyc temat
Ten twój zwycięzca to debil... Widzi, że ma dźwignie założoną to dla pewności czy poprawnie musi mu złamać rękę. Bo jest jak już wspomniałem idiotą albo ślepy... Jakoś podczas treningów nie widziałem złamania to samo kumpel (a on trenuję juz ładnych prę lat).
PS. żeby nie było mam to w dupie czy tamten nie będzie żonglował, ale fakty są jakie są... Mimo wsio piwo za ścieżkę dzwiekowa bo strzeliło jak suchy makaron
PS. żeby nie było mam to w dupie czy tamten nie będzie żonglował, ale fakty są jakie są... Mimo wsio piwo za ścieżkę dzwiekowa bo strzeliło jak suchy makaron
"Złamanie ręki NA WYSOKOŚCI BICEPSA" tak trudno czytać ze zrozumieniem...
dlatego trzeba umiec zakladac dzwignie
dessss napisał/a:
"Złamanie ręki NA WYSOKOŚCI BICEPSA" tak trudno czytać ze zrozumieniem...
U tego jełopa to nie problem czytania ze zrozumieniem tylko po prostu czytania Chociaż jak patrzę na tytuł to autor nie mądrzejszy bo pisze każde słowo z wielkiej litery Trafił swój na swego. W sumie stwierdzam, że na dobre wyjdzie to "trenowanie" może zadziała w końcu selekcja naturalna.
Kimura nie łamie ręki tępe chuje tylko zrywa ścięgna i więzadła w stawie ramiennym
Ciekawe, czy to nie taki browar, produkujący piwa z filmiku, na którym ktoś trzasnął klapkiem Kubota o ścianę poza kadrem, co było rzekomym gruchotem kości
jejabig napisał/a:
Ciekawe, czy to nie taki browar, produkujący piwa z filmiku, na którym ktoś trzasnął klapkiem Kubota o ścianę poza kadrem, co było rzekomym gruchotem kości
normalnie człowiek guma
Się kurwa dobrali, jeden nie pojmuje podstawowej zasady - "wjebałeś się w dźwignie to klepiesz, bo nie walczysz o mistrzostwo świata", a drugi zaliczył może ze trzy treningi, bo ani to trójkąt nie był, ani balacha, a w końcu jakoś weszła kimura to już chuj "kiedyś tam na treningu widziałem, to się zepnę i pociągnę na chama, drżyjcie kurwa, bo mam 3 treningi stażu".
DuckDodgers napisał/a:
U tego jełopa to nie problem czytania ze zrozumieniem tylko po prostu czytania Chociaż jak patrzę na tytuł to autor nie mądrzejszy bo pisze każde słowo z wielkiej litery Trafił swój na swego. W sumie stwierdzam, że na dobre wyjdzie to "trenowanie" może zadziała w końcu selekcja naturalna.
No akurat ty ciulu masz coś do powiedzenia o inteligencji. Złamasie zajebany, brataj się dalej z przygłupami ileś tam lat młodszymi. Chuj ci to pomoże, bo kretynem i tak zostaniesz do śmierci. Ale jak masz się poczuć lepiej to rób tak nadal. Znasz takie słowo "konsekwencja"? To se kurwa przeczytaj co tu napisałeś, idź srać i pomyśl idioto na kogo wyszedłeś. Na sraczu takim jak ty najlepsze przemyślenia wychodzą...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów