jak za ostre to na harda, ale ostatnio ktoś wbijał sobie haczyki w rękę wiec to chyba tez może być
jak za ostre to na harda, ale ostatnio ktoś wbijał sobie haczyki w rękę wiec to chyba tez może być
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gliniany zlew??
To jest umywalka. Zlew (zlewozmywak) powinien być w kuchni. Jeśli u Ciebie jest odwrotnie, to bardzo mi przykro. Łap piwo na otarcie łez
Obejrzeć! Co to za dziwna moda na kaleczenie języka panuje ostatnio na Sadisticu? Jeden niedouczony napisał tak kilka dni temu, a teraz cała banda powtarza.
Widzę, że trzeba uświadomić ignoranta. "oglądnąć" jest nie mniej poprawne niż "obejrzeć", powiedziałbym nawet że bardziej poprawne, gdyż jest to naturalna forma czasu przeszłego czasownika "oglądać". Dla porównania: ściągać-ściągnąć-ściągnąłem.
Jest to regionalizm używany przez mieszkańców województw małopolskiego i podkarpackiego, czyli jakby nie patrzeć ponad 5mln ludzi. Jeśli nie dotarło, to zapraszam do Krakowa. Możesz przyjechać i próbować przekonać ludzi, że są tępi i że mówi się "obejrzeć".
co to jest taki drucik ku*wa mi to po złamaniu całej ręki na chama wyciągali i to jeszcze wzdłuż kości ...
Widzę, że trzeba uświadomić ignoranta. "oglądnąć" jest nie mniej poprawne niż "obejrzeć", powiedziałbym nawet że bardziej poprawne, gdyż jest to naturalna forma czasu przeszłego czasownika "oglądać". Dla porównania: ściągać-ściągnąć-ściągnąłem.
Jest to regionalizm używany przez mieszkańców województw małopolskiego i podkarpackiego, czyli jakby nie patrzeć ponad 5mln ludzi. Jeśli nie dotarło, to zapraszam do Krakowa. Możesz przyjechać i próbować przekonać ludzi, że są tępi i że mówi się "obejrzeć".
Na pomorzu też często się to słyszy. Dobrze napisane!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów