Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Serio?
RANT JEZDNI to jakiś termin naukowy?
ale z ciebie wredny chuj tak sie przypierdalać.. prawde mówi..
Kurczę, tylko mi telewizora brakuje. Już pędzę zmienić skarpety w kubotach na gołe stopy w havaianach, to drugie jest godniejsze prawdziwego sadola znawcy Brazylii...A jak się obudzisz idziesz do sracza, zakladasz skarpety , kuboty i pierdzisz w fotel przed telewizorem , jak prawdziwy chojrak w necie .
Podaję dla niekumatych: 🔗.Serio?
RANT JEZDNI to jakiś termin naukowy?
Złamałem obojczyk na ścigu łaaaadnych parę lat temu, nie czuję, żeby był jakkolwiek słabszy. Siłka na spokojnie, nic nie dokucza, z resztą jeszcze parę razy w międzyczasie leżałem na moto i nic ponownie nie strzeliło w tym samym miejscu.
Złamałem obojczyk na ścigu łaaaadnych parę lat temu, nie czuję, żeby był jakkolwiek słabszy. Siłka na spokojnie, nic nie dokucza, z resztą jeszcze parę razy w międzyczasie leżałem na moto i nic ponownie nie strzeliło w tym samym miejscu.
No nie wiem, chyba się jednak mylisz.
co roku zakładam nowe linki w lesie na tych debili
tylko o kamerach nie zapomnij kolego
tylko o kamerach nie zapomnij kolego
Spokojnie wiem gdzie są sam zakładam kamery
To zemsta dzikich zwierząt za pierdzenie i pajacowanie po lesie.
Zemstą planety będzie jak w ciebie jebnie meteoryt pecie
No chuj: lepsza zrzuta tutaj niż na owsiaka. Pojebów tyle samo, ale ubaw większy.
jak masz taka srakę od jebania sie z pisowcami po plebaniach, to zapewne masz rowniez wypełnioną formułke,
że ty ani nikt od ciebie z obory nie bedzie nigdy korzystał ze sprzętu w szpitalu?
na razie jesteś młody, może [oby nie bachory, obys nie mial] nie bedziesz potrzebował, ale w razie czego, to pamietaj
ze nie masz kurwiu do tego prawa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów