📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Zajebałbym skurwysyna. Takich rzeczy się nie robi, chyba że sytuacja zagrażająca życiu.
Standardowo piwko za materiał własny, swoją drogą to musiało cię trochę boleć, ale jak masz taki mały sprzęt to może nie az tak bardzo?
Dobry material. Stary ale jary.
A ja nie widziałem. Sadol to jedyne miejsce, w którym zdarza mi się (i to niechcący) oglądać kutasy inne niż mój własny. Ale widzę @up koledzy bardziej doświadczeni.
@up oczywiście porównywałem do mojego, więc się nie spinaj że widziałem mase kutasów jakby jedyna odwiedzana kategoria na rt to była gay...
No i to jest właśnie chwyt poniżej pasa.
rozjebał bym kurwa mu glowe o ten beton.....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów