Przy okazji edukacja z serii "dlaczego ubiór motocyklowy jest potrzebny", a butów nie komentuję ...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakbym słyszał gościa od chwytaka na początku
Dla nie-fanów kolesi pierdoloących w tle film powinien zacząc się od 1:40.
Czasami mam wrażenie, że ścigacie się komu uda się wrzucić bardziej gównianą muzykę do filmiku.W Anal Wjeżdżam chyba prowadzi.
shimma to jak przednie koło i kierownica zaczyna na boki latac prostym językiem mówiąc
wina tego w samochodzie, bezapelacyjnie!
Nie no ,bez jaj . Gość wyjebał, w sumie huja mu się stało, rękawice miał przynajmniej dobre, reszta stroju to huj-wie-co jest. Filmik do dupy, 1:20 pierdolenia -potem trochę akcji i powinien być koniec. Ale nie kurwa trza dojebać gównianą muzykę ,tak aby nie było słychać reakcji wyjebanego ( co mnie trochę ciekawi).
Pozdro sześćset.
Pozdro sześćset.
i tak w połowie jest trupem!!
wyskoczył z 1 buta więc czekamy na drugiego.
wyskoczył z 1 buta więc czekamy na drugiego.
hehe buty troche nie bardzo ale to i tak lepiej niz biale skarpetki i sandaly
ubranie chujowe na motor ale ochraniacze mial przeciez, rekawiczki, piszczele, nakolanniki
mattheo napisał/a:
jazda na jednym kole bez amortyzatora skretu
niekoniecznie, niektóre motocykle mają shimmy w standardzie.
a co do gimbusów, shimmy to zjawisko wpadania przedniego koła w niebezpieczne wibracje co przekłada się na niekontrolowane ruchy kierownicy co widać na filmie, przyczyny shimmy są tak szeroko pojętne że mogą zależeć od wszystkiego, zaczynając od łożysk w przednim i tylnym kole kończąc na nierównościach nawierzchni.
shimmy można załapać przy ostrym przyśpieszaniu na nierównej nawierzchni tudzież przy opadaniu z gumy.
shimma latanie kierownica na boki od zamkniecia do zamkniecia skretu (prostym jezykiem mowiac) praktycznie 0 szans na wyjscie z tego bez zadrapania
Do autora, masz pozwolenie na publikowanie tego filmiku od prawdziwego autora, ktorym jest uzytkownik portalu forum.supermoto.pl o nicku ranger88? Juz jeden na wrzucie dostal bana za podpierniczenie filmiku bez zgody autora, i jesli na tym forum on sobie tego zarzyczy, postaram sie zrobic to samo tutaj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów