W wolnym tłumaczeniu: "Jestem złodziejem i draniem/paskudny/brzydki/pasożytem"
W wolnym tłumaczeniu: "Jestem złodziejem i draniem/paskudny/brzydki/pasożytem"
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
zazdrościsz bo bezpłodny?Beneficjentów 500+ też tak powinno się tatuować.
klasz,
Każda forma socjalu to okradanie społeczeństwa. Pieniądze, które pompuje się w patologię żeby mieć stołki w sejmie można dużo lepiej spożytkować. Ale lewactwo wie swoje.
No i widzisz gościu, nie do końca masz racje. Oczywiście sporo gówna wykorzystuje istnienie socjali, ale np.: niepełnosprawne w stopniu dużym same na siebie nie zarobią, a przynajmniej ciężko im będzie utrzymywać się w całości samemu. Takim ludziom się pomaga bo jednak jesteśmy rozwiniętą cywilizacją i nie zrzucamy ich ze skarpy
No i widzisz gościu, nie do końca masz racje. Oczywiście sporo gówna wykorzystuje istnienie socjali, ale np.: niepełnosprawne w stopniu dużym same na siebie nie zarobią, a przynajmniej ciężko im będzie utrzymywać się w całości samemu. Takim ludziom się pomaga bo jednak jesteśmy rozwiniętą cywilizacją i nie zrzucamy ich ze skarpy
Tylko widzisz, mówisz tu o ludziach w jakimś stopniu niezdolnych do pracy. Jest cała masa nierobów ciągnących socjal, do tego menele i innej maści pasożyty, które osłabiają gospodarkę tego kraju.
pasożytem społecznym są murzyni muslimy kobiety kler itd taki złodziej przynajmniej cos zapierdoli i wie że zrobił zle a nie zyje na utrzymaciu białych mezczyzn bo mu się należy bo tak w serialach powiedziali że tak ma być,
Toś dojebał z tym złodziejem. W sumie jeden chuj czy złodziej czy lewak z pisu - to samo tylko inaczej nazwane.
Beneficjentów 500+ też tak powinno się tatuować.
Petru nie trzeba nic tatuować. Każdy wie, że to pierdolony debil i złodziej.
gościu co tatuował poszedł siedzieć na dożywocie nie da się dodać linku to zdjęcie dodam
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów