Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
silverbank wciagnij rajtuzy kmiocie rocznik 92? co ty mozesz wiedziec o zyciu kiedys byl tylko tribal zrob se tecze na ramionku jak mama da kase
zenada to jak u starej mieszkasz w tym wieku pozdrowienia
Zabolało brudnopisie?
silverbank wciagnij rajtuzy kmiocie rocznik 92? co ty mozesz wiedziec o zyciu kiedys byl tylko tribal zrob se tecze na ramionku jak mama da kase
zenada to jak u starej mieszkasz w tym wieku pozdrowienia
Co tam świszczysz pajacu... Co nawet tata co wyszedł z kryminału cię wyśmiał za te ultra pedalskie tribale na plecach? ,, kiedyś były tylko tribale,, no chyba raczej nie a tribale robili tylko żelusie albo kryptopedały by być bardziej męscy dla swego boya....
I co tam krzyczałeś o pedalskich tęczach....
Co tam świszczysz pajacu... Co nawet tata co wyszedł z kryminału cię wyśmiał za te ultra pedalskie tribale na plecach? ,, kiedyś były tylko tribale,, no chyba raczej nie a tribale robili tylko żelusie albo kryptopedały by być bardziej męscy dla swego boya....
Data urodzenia: 04 Gru 1992
iwszystko jasne nie siedz za dlugo bo cie mama skrzyczy
oho pedał. A laskę też lubisz ciągnąć jak twój idol ernst rohm? Bo jakby co to mój pies nie ruchał suki już jakiś czas i możesz mu pomóc co by się nie męczył.
oho pedał. A laskę też lubisz ciągnąć jak twój idol ernst rohm? Bo jakby co to mój pies nie ruchał suki już jakiś czas i możesz mu pomóc co by się nie męczył.
Po pierwsze to ernest rohm był z SA a nie z SS po 2 SS zajebała Rohma w noc długich noży.... A co do sprawy psa to spytaj żony na pewno lubi takie zabawy.... A totenkompf ma dłuuugom tradycje.... Ale żeby to wiedzieć trzeba umieć czytać a to sztuka której taki osobnik nie przeskoczy za chuja
Po pierwsze to ernest rohm był z SA a nie z SS po 2 SS zajebała Rohma w noc długich noży.... A co do sprawy psa to spytaj żony na pewno lubi takie zabawy.... A totenkompf ma dłuuugom tradycje.... Ale żeby to wiedzieć trzeba umieć czytać a to sztuka której taki osobnik nie przeskoczy za chuja
masz tyle postow kolego ze wydaje mi sie ze jestes zwyklym ulancem ktory siedzi tylko przed kompem i klepie oczywiscie na garnuszku mamusi gieroj w necie pizda w swiecie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów