📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
niech zgadnę.brazylia?to tam maja być mistrzostwa?u tych pierdolonych złodzieji?
@IOI Nikt nie mówi, że to jest wtedy dozwolone. Tyle, że ta osoba w pewnym sensie przyczyniła się do kradzieży/gwałtu czy co tam chcesz. Trochę można to porównać do ludzi na pasach. Wchodzą jak idioci nie patrząc "bo mają pierwszeństwo", tylko co z tego skoro to oni giną a nie kierowca. Kara dla winowajcy będzie ale co się stało to się nie odstanie.
@Jonxx, aż mi się pisać odechciało jak twój debilny komentarz zobaczyłem. "ta osoba w pewnym sensie przyczyniła się do kradzieży", bo szła ulicą i pech chciał, że akurat trafiła na piździków na bzyku, którzy w zorganizowanej akcji kroją telefony? Z twoim rozumowaniem twoja matka przyczyniła się do urodzenia jednego idioty więcej, a mogła nie rodzić.
kierowca roweru zobaczył że fajna dupa telefon straciła to hajda rowerem za skuterem
@banitzky
Z Twoim podejściem przechadzając się np. po Ramblas w Barcelonie, będziesz miał radośnie otwarty plecak na Twoich plecach, a w nim pieniądze, aparat etc., tak? Świat to nie bajka, przebywając w jakimś miejscu musisz wiedzieć, czy jest tam bezpiecznie, czy nie. Tzn. nie musisz, ale jak tak będziesz postępował, to stajesz się łatwym celem dla rabusiów. Choć szczerze, to mam na to wyjebane.
Z Twoim podejściem przechadzając się np. po Ramblas w Barcelonie, będziesz miał radośnie otwarty plecak na Twoich plecach, a w nim pieniądze, aparat etc., tak? Świat to nie bajka, przebywając w jakimś miejscu musisz wiedzieć, czy jest tam bezpiecznie, czy nie. Tzn. nie musisz, ale jak tak będziesz postępował, to stajesz się łatwym celem dla rabusiów. Choć szczerze, to mam na to wyjebane.
Oczywiście, że nie, ale rozmawiamy tutaj o sytuacjach teoretycznych. Mam wyjebane na równi, ale pierdolenia, że ktoś się przyczynił do popełnienia na nim krzywdy to ja słuchać nie mogę w takiej jak ta sytuacji.
@IOI Jeżeli ktoś ma ochotę komuś coś zajebać, to zrobi to bez względu gdzie ktoś to trzyma. Skoro dupa niosła go jak niosła, to co się dziwić, że złodziej skorzystał z okazji? P.S. Czytasz to co piszesz?
Na 100% albo czarnuchy albo cygany kurwa. Ciapate kurwy by się po kradzieży wysadziły.
banitzky napisał/a:
@Jonxx, aż mi się pisać odechciało jak twój debilny komentarz zobaczyłem. "ta osoba w pewnym sensie przyczyniła się do kradzieży", bo szła ulicą i pech chciał, że akurat trafiła na piździków na bzyku, którzy w zorganizowanej akcji kroją telefony? Z twoim rozumowaniem twoja matka przyczyniła się do urodzenia jednego idioty więcej, a mogła nie rodzić.
Naucz się czytać, że zrozumieniem. W żadnym wypadku nie usprawiedliwiam tych złodziei. Po prostu osoba która jest chociaż trochę inteligentna wie, że szpanując tak telefonem czy innym gadżetem naraża się na kradzież. I sorry, ale twój argument co do mojej matki nijak ma się do tego co powiedziałem.
banitzky napisał/a:
Oczywiście, że nie, ale rozmawiamy tutaj o sytuacjach teoretycznych. Mam wyjebane na równi, ale pierdolenia, że ktoś się przyczynił do popełnienia na nim krzywdy to ja słuchać nie mogę w takiej jak ta sytuacji.
Tak idź w zaparte, że ta osoba wcale się do tego nie przyczyniła. Szkoda czasu na ciebie..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów