Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prąd elektryczny powoduje niekontrolowany skurcz mięśni a nie epilepsję.
Jak najbardziej :
Nagrywane po to żeby wyświetlenia wyżywiły jakąś zapadłą wioskę.
Pewnie, że tak:
Nagrywane po to żeby wyświetlenia wyżywiły jakąś zapadłą wioskę. Urządzenie potrzebne do wytworzenia takiego napięcia i dodatkowo sterowane z zewnątrz będzie większe niż sam telefon ze dwa razy. Nie mówiąc już o tym że nagrywający stoi ze cztery metry od tej słabej aktorsko sceny. Prąd elektryczny powoduje niekontrolowany skurcz mięśni a nie epilepsję.
gówno wiesz ale się wypowiadasz. Paralizator według ciebie nie powinien działać bo jest za mały. I też nie ma prawa to działać bo przecież nikt nie mógł wpaść na pomysł żeby dać wiele impulsów zamiast jeden ciągły jak w paralizatorze. Tacy jak ty palili wiedźmy na stosach bo wszystko było dla nich czarami. jprdl
Nagrywane po to żeby wyświetlenia wyżywiły jakąś zapadłą wioskę. Urządzenie potrzebne do wytworzenia takiego napięcia i dodatkowo sterowane z zewnątrz będzie większe niż sam telefon ze dwa razy. Nie mówiąc już o tym że nagrywający stoi ze cztery metry od tej słabej aktorsko sceny. Prąd elektryczny powoduje niekontrolowany skurcz mięśni a nie epilepsję.
Bzdura Bez problemu można zrobić paralizator mniejszy niż telefon a co do napięcia to są przetwornice 5kV wielkości karty sim
nie znam się na elektronice i nie wiem, jak to wygląda u ciebie na wiosce, ale sam posiadam portfel, który przy niekontrolowanym otwarciu wytwarza wystarczającą ilość prądu, aby porazić nawet poprzez skórzane rękawiczki, i wysyłanie lokalizacji poprzez każdą dostępną sieć do mojej komórki. baterie na czuwaniu ładowane raz na ok. miesiąc.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów