Ciężko zacytować?
cisek666, albo kliknąć w nicka przy poście?
To modne, niecytowanie, że niby to liczyć potrafią.
Normalnie zjadamy dużo większe zwierzęta, zadeptujemy miliony robali, zabijamy się nawzajem. Trzeba mieć niezłe klapki na oczach, żeby rozczulać się nad rybką. Zoofilii w społeczeństwie nie brakuje.
Obrońcy Praw Zwierząt i inni ekolodzy zamiast drzeć mordę powinni zachwycać się niezwykłymi umiejętnościami tej rybki. Niech nakręcą cały dokument o jej przeżywalności i wyższości rybek akwariowych nad ludźmi.
Normalnie zjadamy dużo większe zwierzęta, zadeptujemy miliony robali, zabijamy się nawzajem. Trzeba mieć niezłe klapki na oczach, żeby rozczulać się nad rybką. Zoofilii w społeczeństwie nie brakuje.
Tja dokładnie pierdolą o złym traktowaniu zwierząt a sami hamburgery, i mielone wpierdalają codziennie.
Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
widziałem kiedyś ciekły azot w uszkodzonej cięzarówce. terminator 2 chyba
W powrocie żywych trupów też był, ale nie w ciężarówce, w beczkach.
W powrocie żywych trupów też był, ale nie w ciężarówce, w beczkach.
tego filmu nie widziałem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów