📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
ale zazdrość Janusze ale zazdrość szok, wasze gulfy 3i4 są lepsze i wogole zajebiste bo jak pierdolniesz to jedziesz do drugiego Janusza i za 4-paka naprawiasz sobie i przy okazji passerati Januszowi
wyklepie i sprzeda w polsce jako niebity
Dokładnie. Rozjebali złote lambo, a za wszystko i tak zapłaci klasa średnia.
Skoro zawinił kierowca lambo, to z OC zostanie pokryty koszt naprawy tamtego auta, w które wjechał, a nie lambo. Nie miał wykupionego AC, więc nie ma z jakiej składki pokryć naprawy lambo. Koszt naprawy aventadora Janusz będzie musiał pokryć z własnej kieszeni, klasa średnia na tym nie ucierpi.
Typowy bananowiec, jakby kupił skyline'a albo supre i ją zdłubał to by szanował.
Znam jednego cygana od Lambo co to ogarnie bo buduje niezłe REPLIKI . Pisać priv
KomisarzAndrzej,
Nie mogę wrzucać linków z allegro ale:
Zderzak kompletny przód 30 000
Lampa 9 000
Błotnik prawy 15 000
+ maska i jakieś małe plastiki po 500zł i zrobienie okleiny na złoto.
W 100 tysiącach się wyrobi...
Nie mogę wrzucać linków z allegro ale:
Zderzak kompletny przód 30 000
Lampa 9 000
Błotnik prawy 15 000
+ maska i jakieś małe plastiki po 500zł i zrobienie okleiny na złoto.
W 100 tysiącach się wyrobi...
A ja mam inne pytanie
Jak się kupuje takie LAMBO / Bentleya czy inne Bugatti to jaki leje się płyn do spryskiwaczy? taki normalny z biedry za 12.99zł czy są jakieś specjalne z kryształami lub płynnym złotem?
Jak się kupuje takie LAMBO / Bentleya czy inne Bugatti to jaki leje się płyn do spryskiwaczy? taki normalny z biedry za 12.99zł czy są jakieś specjalne z kryształami lub płynnym złotem?
Pan_Inżynier napisał/a:
Skoro zawinił kierowca lambo, to z OC zostanie pokryty koszt naprawy tamtego auta, w które wjechał, a nie lambo. Nie miał wykupionego AC, więc nie ma z jakiej składki pokryć naprawy lambo. Koszt naprawy aventadora Janusz będzie musiał pokryć z własnej kieszeni, klasa średnia na tym nie ucierpi.
Na taki samochód nie było AC?
no i po chuj się obnosić takim autem?i jeszcze w polsce gdzie takie lambo zawiśnie na pierwszym progu zwalniającym.wojewódzki też sobie kupił ferrari.i co jeździ nim?nie bo wie że więcej z tym marasu niż samej frajdy.ma auto to niech se ma.na auto można uzbierać lub wygrać a ja mam kobietę której on nigdy nie zdobędzie niczym.i tyle-tym się różni zazdrość i zawiść od cieszenia się swoim szczęściem.
jbone napisał/a:
a ja mam kobietę której on nigdy nie zdobędzie niczym.
nigdy nie wierz kobiecie
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów