Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Polska musi być bombardowana co max 50 lat. Taka nacja
That's what she said hehe
Spotkanie dwóch kurew. Jedna aspołeczna kuhwa dresiarska w bolidzie młodego wieśniaka, a druga kuhwa ukraińska, która przyjeżdża do Polski i psuje gospodarkę polską, zabiera robotę polaczkom i zaniża zarobki. Tfu, jebać obydwie!
wyjdż suko za mnie
jebać warszafskie złotówy, gorsze kurestwo niż te pedały na Krupówkach co capią oscypkiem.
To Ci sami, w dzień trzymaja w dupie mleko z którego wieczorami robią ten capiący syr.
Spotkanie dwóch kurew. Jedna aspołeczna kuhwa dresiarska w bolidzie młodego wieśniaka, a druga kuhwa ukraińska, która przyjeżdża do Polski i psuje gospodarkę polską, zabiera robotę polaczkom i zaniża zarobki. Tfu, jebać obydwie!
No i ty, kuhwa naczelna.
Groźby karalne + rejestracja samochodu widoczna na filmiku. No cóż. Pan złotówa trzy lata "pojeżdzi" z trochę innego taryfikatora
Tylko pizdy grożą paragrafamiu bo się kilka razy na nich krzyknęło.
Pokaż jaja i charakter faceta a jak jestes pizdą to musi ci wystarczyć gaz w torebce którego i tak nie potrafisz użyć
Tylko pizdy grożą paragrafamiu bo się kilka razy na nich krzyknęło.
Pokaż jaja i charakter faceta a jak jestes pizdą to musi ci wystarczyć gaz w torebce którego i tak nie potrafisz użyć
Po to sa paragrafy zeby takich cweli jak ty i tego z tego kontenera na śmieci izolować od w miare normalnego społeczeństwa które chce sobie godnie zarobic... chuj ci na starego, który powinien cie połknąć a nie wypluć starej do pizdy.
Polska musi być bombardowana co max 50 lat. Taka nacja
Pojebało ci się ze szwabami chachle z upainy. W pizdu do siebie.
jebać warszafskie złotówy, gorsze kurestwo niż te pedały na Krupówkach co capią oscypkiem.
Jak ci ukraincy wyruchaja babe w bolcie albo uberze to wrzuc tutaj relacje, chetnie sie posmieje z oszczedzonych 5zl
Jak ukr bez języka jest dla ciebie konkurencją na rynku pracy to musisz być strasznym odpadem. XDD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów