📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież to Bolt lub Uber (pewnie jakiś "przyjaciel" zza wschodniej granicy)
Ile to razy mnie korci, by tak puknąć w karoserię albo przejść po masce samochodu panci, która spóźniła się z zielonym i stanęła na pasach dla pieszych... Ehhh kurwa.
NataliaW napisał/a:
taryfiarz na pewno źle zrobił, ale czy to jest powód do niszczenia cudzej własności? Rysa na błotniku to nawet w starej skodzie to 500
a w razie braku refleksu pieszego, przez taka kurwe taksiarska, ktora wyprzedza przed skrzyzowaniem, na pasach , czlowiek moze wyladowac w szpitalu na pare miesiecy, stracic zdrowie/prace itp... w najgorszym razie zycie jezeli zle wyladuje na ziemi. Tepic takie szmaty przez wpierdol pierw, a pozniej jeszcze na policje by stracili checi na nastepne takie wybryki.
Wrocław Jagodno. Bardziej spierdolonej ulicy niż Buforowa we Wrocławiu chyba nie ma. Na tym skrzyżowaniu codziennie jest kilkanaście sytuacji 'podstłuczkowych", nie wspominając o cwaniakach i zlotówach cisnących na zakaz pod prąd i po buspasie. Bo nikt nie jechał przecież.
A żeby chujowi uszczelka pod głowicą poszła...
Dokładnie tyle wynosi mandat za "omijanie pojazdu, który jechał w tym samym kierunku, lecz zatrzymał się w celu ustąpienia pierwszeństwa pieszemu "
A żeby chujowi uszczelka pod głowicą poszła...
NataliaW napisał/a:
taryfiarz na pewno źle zrobił, ale czy to jest powód do niszczenia cudzej własności? Rysa na błotniku to nawet w starej skodzie to 500
Dokładnie tyle wynosi mandat za "omijanie pojazdu, który jechał w tym samym kierunku, lecz zatrzymał się w celu ustąpienia pierwszeństwa pieszemu "
Nie każdy murzyn to przestępca, nie każdy muzułmanin to terrorysta ale każdy taksówkarz za kierownicą to chuj.
Tragedia, że osoba uprawniona do przewozu ludzi odpierdala takie rzeczy, wyprzedzanie na przejściu powinno być karane jak próba zabojśtwa.
Sam nienawidzę pieszych ale szanuje swoją wolność i nie chciałbym iść do więzienia przez najebanego żula albo rowerzystę który wpierdala się przejście 40km/h
Sam nienawidzę pieszych ale szanuje swoją wolność i nie chciałbym iść do więzienia przez najebanego żula albo rowerzystę który wpierdala się przejście 40km/h
To jest właśnie ten złotówek co świadczy najwyższej jakości kulturalne usługi przewozu a nie to co uber
willoo napisał/a:
kibicowałem pieszemu. Pierdolony taksiarz - najlepiej to by po chodniku po
Jebać złotówy, ale od karania jest policja, a nie piesza pizda próbująca uszkodzić czyjąś własność. Nie kibicuje nikomu, zresztą nie było w czym, bo to jakieś cioty
Driver19cm napisał/a:
Zawsze się znajdzie jakaś pizda, która dostaje wzwodu na widok policjanta. Jak tylko zobaczyła radiowóz, to mało nóg nie połamał, tak szybko leciał się poskarżyć...... Pewnie skarżył się na kolanach a przy okazji wyczyscił berło policmajstrowi
Te, drajwer... To w nicku, to dystans jaki w życiu przejechałeś za kółkiem?
Policja najlepsza.... powinni dostać nagany za to zachowanie...
No jak można widzieć grupkę napierdalających się na ulicy ludzi i pojechac....
No jak można widzieć grupkę napierdalających się na ulicy ludzi i pojechac....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów