18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:40
🔥 Przyjaciele - teraz popularne

Jak ustalili funkcjonariusze radzyńskiej drogówki, kierująca samochodem osobowym marki Skoda 50-letni mieszkanka gm. Radzyń Podlaski na skrzyżowaniu, nie udzieliła pierwszeństwa przejazdu. Doprowadziła do zderzenia z samochodem marki BMW, którym kierował 32-letni mężczyzna z gm. Czemierniki.

W wyniku zderzenia obrażeń doznało dziecko, które zostało przetransportowane do szpitala w Lublinie. Do radzyńskiego szpitala trafiła kierująca skodą wraz z dwiema pasażerkami, po udzieleniu pomocy medycznej opuścili placówkę. Badanie stanu trzeźwości przeprowadzone przez policjantów potwierdziło, że uczestnicy zdarzenia byli trzeźwi.

Trochę "pomyślunku", chociaż trochę.
Zgłoś
michone 2018-08-09, 11:21
"Jak ustalili funkcjonariusze radzyńskiej drogówki" ciekawe ile trwały te ustalenia
Zgłoś
Wiewór 2018-08-09, 11:24
T3RMINATOR napisał/a:

(...)facet czy facetka

Facetka. Kurwa ja pierdolę. Czyli prawidłowo będzie też kobieta i kobietek?
Zgłoś
RoBoTRoN 2018-08-09, 12:26
Ale zaraz zaraz... Czy ja jestem ślepy czy coś...? BiEmDabLju po dzwonie zatrzymało się prrzodem do kierunku jazdy, z którego jechała Szkoda A na zdjęciu wyraźnie widać, ze to droga z pierwszeństwem! Ponieważ pod znakiem nie ma tabliczki, że pierwszeństwo idzie w bok (nie wiem jak się ten znak nazywa), to zrozumiałe jest, że ta droga ma pierwszeństwo! Do tego poprzeczna, z której nadleciał Bawarczyk (bo 50 to on raczej nie jechał...) ma wyraźne linie do warunkowego zatrzymania. Czytam te ustalenia f-szy CSI Radzyń i jakoś nie wiem w ońcu kto tu zawinił, dla mnie czeskie popychadło miało pierwszeństwo.. Ale mogę się mylić, głowy nie dam...

ochch qrwa.... auta mis ię pojebały, COFAMCOFAMCAOFAM.... ślepy sie urodzisz, ślepym umrzesz...
Zgłoś
Avalanger 2018-08-09, 13:19
@up - BMW właśnie jechało fchuj wolno. Obstawiam, że nie więcej niż te 60km/h - Skodzina przy nim wyglądała jak torpeta. Ino nie pykło, torpeda się zjebała a cel odczuł nieznaczne wstrząsy.

A, odnośnie wstrząsów :
Żeby fabią (?) przestawić X5 o 180stopni to jednak trzeba być agentem (czy tam agentką).
Bez przesady, to są przeszło 2 tony masy własnej.

Nawiasem mówiąc - jak nienawidzę SUVów, tak serię X uwielbiam w opór.

Skoda praktycznie skasowana, a jak wygląda BMW?

No kurwa kocham te czołgi. X6 potrafi zapewnić bezpieczeństwo nawet po czołówce z ciężarówką. Był kiedyś przypadek, że kierowca wyszedł o własnych siłach.
Zgłoś
BKKWK 2018-08-09, 14:51 1
Avalanger napisał/a:

No kurwa kocham te czołgi. X6 potrafi zapewnić bezpieczeństwo nawet po czołówce z ciężarówką. Był kiedyś przypadek, że kierowca wyszedł o własnych siłach.

A ja nienawidzę tych czołgów, bo jeżdżą nimi debile i wieśniaki.
Zgłoś
bishfinger 2018-08-09, 19:20
według tego filmu sprawcą jest kierowca BMW, wyraźnie widać że Skoda jechała po drodze z pierwszeństwem
Zgłoś
Yarokot 2018-08-09, 21:13
@up
No chyba ślepy jesteś
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem