>0:15
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Bardziej logicznie byłoby 0:15 >, niż >0:15
![]()
Ale co ja tam wiem.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<
Nic nie wiesz.
0:15 > nie ma najmniejszego sensu bo dalej sugeruje, że chodzi o coś poniżej 15 sekundy...![]()
Jednak te obowiązkowe matury z matmy to dobry pomysł jest.
Czyli przyznałeś mi rację. > do 15 sekundy, <od 15 sekundy.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Bardziej logicznie byłoby 0:15 >, niż >0:15
![]()
Ale co ja tam wiem.
Ty jesteś głupszy niż ustawa przewiduje.
Bez kitu.
Wytłumaczę ci jak dziecku które kiblowało 5 razy w podstawówce.
Dwie końcówki znaczka misiu pokazują na większość w liczbie a pojedynczy wierzchołek na mniejszość.
A teraz zajęcia specjalne dla dzieciaczków z wysokim stopniem niepełnosprawności umysłowej:
> 15 znaczy coś większego od 15
< 15 znaczy coś mniejszego od 15
15 > oznacza coś mniejszego od 15
15 < oznacza coś większego od 15
Na tym kończymy zajęcia dla dzieci specjalnej troski.
Velture, uważałem Cię za człowieka na poziomie, ale Twój sposób wypowiedzi zniszczył moje postrzeganie Ciebie jako człowieka zrównoważonego.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<