📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zdrowoyebne napisał/a:
Akcja od :
ogladac cale siusiaczki
Z takimi zachciankami to na plebanię idź, może ci proboszcz da jakiegoś siusiaczka ministranta do pooglądania.
hadesposen napisał/a:
Nie doszłoby do wypadku gdyby puścił pieszą która przechodziła przez ulicę
On jechał ciężarówką, nawet jak by chciał, to by nie wyhamował, co więcej, po to jest tam wysepka, aby nie hamować awaryjnie i stwarzać zagrożenie, bo ktoś wejdzie na jezdnię o 4 pasach.
Jedyne co można zarzucić kierowcy, to chęć oszczędzenia kierowcy osobówki ( bo uderzenie szło na drzwi kierowcy ), przez co skasował parę aut i stworzył niepotrzebnie zagrożenie dla pieszych na chodniku.
zdrowoyebne napisał/a:
Nie spinaj sie tak i to przez kabelek
nie podoba sie to wypierdalaj dodawac albo ogladac filmiki z kwejka#
pierdolony siusioku
za to wypierdalaj dostaniesz warna, co więcej sam cię zgłoszę do moderatora i się skończy dzień dziecka.
to nie jest Polska a gdzie: "O kurwa, Japierdole"
SQT napisał/a:
za to wypierdalaj dostaniesz warna, co więcej sam cię zgłoszę do moderatora i się skończy dzień dziecka.
Zawsze sie jakis zjebany kabel znajdzie , jeszcze do mamusi pobiegnij fajfusie
@zdrowoyebne
Weź się, chłopcze ogarnij, bo człowiek ci kulturalnie i bez spiny zwraca uwagę, a ty się rzucasz jak rozwścieczony zmutowany gimbus. Nie, brak umiejętności stosowania polskiej pisowni i interpunkcji nie jest powodem do dumy.
PS. Jeżeli lubisz oglądać siusiaczki, to twój problem, nie osądzam cię.
Weź się, chłopcze ogarnij, bo człowiek ci kulturalnie i bez spiny zwraca uwagę, a ty się rzucasz jak rozwścieczony zmutowany gimbus. Nie, brak umiejętności stosowania polskiej pisowni i interpunkcji nie jest powodem do dumy.
PS. Jeżeli lubisz oglądać siusiaczki, to twój problem, nie osądzam cię.
a było jeździć matizem? jedna puszka mniej
zdrowoyebne napisał/a:
Chlopie nie uzywam w internetach zadnych znakow tym bardziej ze uzywam j.angielskiego na codzien.ja pierdole co za typ dojebhal sie ze przecinkow nie ma i ogonkow
kurwa no lajfie zajmij sie czyms
To, że jesteś prostackim frajerem, nie ma nic do tego jakiego języka używasz na codzień. Chociaż w angielski i tak nikt nie uwierzy, bo na zmywaku po co ci język.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów