📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
liga angielska, liga "twardzieli"
Mnie najbardziej zadziwia, jak taki "facet" zarabiający circa 100 tysięcy funtów tygodniowo (!), może po takim zagraniu przyjść do domu i spojrzeć w lustro. Przecież jego umiejętności spokojnie by wystarczyły, okiwać przeciwnika, względnie zostać sfaulowanym.
pumba napisał/a:
Powinna powstać komisja, która analizowałaby mecze i karała za takie aktorstwo klub albo piłkarza, który udawał.
to barcelona w ogóle by składu nie miała xd
Problemem jest brak powtórek wideo. Piłkarz woli się położyć na ziemi, czasem przez to przeciwnik dostanie zasłużoną żółtą kartkę. Często jest kontakt i zawodnik czuje uraz i leży na murawie, ale wie też, że faulu nie było. Niestety ale teraz częścią gry jest wymuszanie takiego babskiego zachowania.
Kto normalny wrzuca tu to pedalstwo nadal? Przepraszam złe pytanie. Co za pedał wrzuca tu to pedalstwo?
xTyMeRx, Karę płatną? Chyba raczej finansową... Nie wiem czy sobie zdajesz sprawę, ale zazwyczaj tak karze się kluby.
akurat Suarez za symulki sam cierpi najbardziej bo w chwili prawdziwego faulu sedziowie mysla że symuluje
Jest coś takiego pajace jak przezwyciężenie bólu, ważny mecz - adrenalina.
Nikt nie wie czy aktorzył czy go bolało, także te pojebane komentarze z Waszej strony są bezpodstawne
Nikt nie wie czy aktorzył czy go bolało, także te pojebane komentarze z Waszej strony są bezpodstawne
@xtymerx widać fanboy kopanej^^ W NBA za tak zwany flop czyli symulowanie zawodnik karany jest grzywną 5000$ jeśli sytuacja się powtórzy dostaje 10000$ kary poźniej 20000$ itd itd. Są od tego ludzie którzy analizują mecz i szukają takich momentów. Nie ma teraz takiego czegoś że zawodnik zostaje puknięty i robi kołowrotki na parkiecie. Zresztą w NBA i ogólnie w koszykówce jest to bardzo negowane. Koszykarze otwarcie mówią że tacy gracze to cwaniacy i są "soft". Zresztą co tam 20lat za murzynami. W piłce nawet powtórek nie mogą sędziowie obejrzeć. Jedyne co w piłce jest fajne to kibice i ich rywalizacja cały ten fanatyzm itd. Ku.rwa przecież taka prawda że nikt na mecz nie jedzie żeby oglądać mecz tylko zobaczyć się z ziomkami najebać i "pobawić". Mecze kopanej są tak kurwa nudne że podczas oglądania mam tętno leniwca podczas snu.
Siwy - słowo "negować" oznacza "zaprzeczać", "podawać coś w wątpliwość". Tobie chodziło o "potępiać".
Dobra wracam frytki podawać.
Dobra wracam frytki podawać.
Z tej strony fakt totalna symulka ale ten faul na 100 % go zabolał ... wjazd korkami z wyprostowanej nogi pozdro .. Pierdolicie tak na tym sadolu żeby nie wierzyć w media a taki wycinek łykacie jak młode pelikany Elo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów