📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kiedy snisz o tym ze lecisz samolotem i ptak wpada na szybe, ale przypominasz se, ze nie jestes pilotem ale kierowca tira
Jak się jedzie 16 godzinę bez przerwy u jebanego dziada zestawem za nędzne 7K dolców per month, to tak bywa... U nas w PL te same kwiatki z TIRowcami... Propsy za zdjęcie kiblarza, a nie przyczepy z naprzeciwka...
Chłodnice kaskiem przebił i znowu koszty na firmie
zorganizowana akcja , pickup z przyczepą przysłonił im widok na ciężarówkę + zakręt + motopipy= materiał na sadistica
dwakilo napisał/a:
Hodowlane kangury. Na mięso lub dla turystów.Prerie występują jedynie w Ameryce Północnej. Kangury żyją tylko w Australii.
Było parę projektów wypuszczenia kangurów na prerię, ale żaden nie doszedł do skutku, zaś uciekinierów z zoo szybko łapią. W tej chwili naukawcy są przeciwni wypuszczeniem szybko-rozmnażającego się nie-natywnego gatunku, ja tego nie rozumiem: zwierzak to zwierzak, przy obecnym braku fauny kogo to obchodzi że wcześniej ich tam nie było.
Ale to o wolno żyjących, zaś za ogrodzeniem możesz spotkać cokolwiek.
Pomijając treść nagrania, zawsze śmieszą mnie komentarze chorych z nienawiści sadolowych przegrywów, którym niemal żyłka pęka z zazdrości, że ktoś może sobie pozwolić na kosztowną zabawkę w postaci motocykla i , o zgrozo, sobie nią jeździ. Naprawdę połowa z was powinna poszukać dobrego psychiatry i zacząć coś z sobą robić.
Dla zachowania spójności będą go musieli pochować z tą chłodnicą bo weź to teraz pozbieraj
Może nie wszyscy tęsknią za tym by w czasie "epickiej podróży" zmokli jak przydrożna dziwka gdy w ich rydwanie zabrakło dachu w czasie letniego deszczu.
Pozycja srającego na kiblu też wielu ludziom nie dodaje uroku.
Większość ludzi nie lubi motoseksualistów za ich podejście do innych użytkowników dróg, brak umiejętności wyprzedzania (Patrz w lusterka bo debil może nadlecieć znikąd), wpieprzanie się przed wszystkie auta na światłach tylko po to by swoim kiblem ledwo ruszyć i wiele innych zachowań, które sprawiają, że mało komu (poza rodzinami) szkoda gdy taki wkurwiający pierdzik w końcu skończy na złomie, a jeździec w worku.
Poza tym jesteśmy Polakami więc nie potrzebujemy aż tylu powodów by kogoś nienawidzić.
Nemrod90 napisał/a:
Pomijając treść nagrania, zawsze śmieszą mnie komentarze chorych z nienawiści sadolowych przegrywów, którym niemal żyłka pęka z zazdrości, że ktoś może sobie pozwolić na kosztowną zabawkę w postaci motocykla i , o zgrozo, sobie nią jeździ. Naprawdę połowa z was powinna poszukać dobrego psychiatry i zacząć coś z sobą robić.
Może nie wszyscy tęsknią za tym by w czasie "epickiej podróży" zmokli jak przydrożna dziwka gdy w ich rydwanie zabrakło dachu w czasie letniego deszczu.
Pozycja srającego na kiblu też wielu ludziom nie dodaje uroku.
Większość ludzi nie lubi motoseksualistów za ich podejście do innych użytkowników dróg, brak umiejętności wyprzedzania (Patrz w lusterka bo debil może nadlecieć znikąd), wpieprzanie się przed wszystkie auta na światłach tylko po to by swoim kiblem ledwo ruszyć i wiele innych zachowań, które sprawiają, że mało komu (poza rodzinami) szkoda gdy taki wkurwiający pierdzik w końcu skończy na złomie, a jeździec w worku.
Poza tym jesteśmy Polakami więc nie potrzebujemy aż tylu powodów by kogoś nienawidzić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów