18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 22 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 21 minut temu
Zmiana pasa
Pener • 2012-01-18, 17:02
tak to jest jak jeden zapierdala a drugi nie patrzy w lusterka
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
solteck 2012-01-18, 23:08
nie w tym temacie napisałem
Zgłoś
b................w 2012-01-18, 23:19
Cytat:

haha ten typ przylazł z giwerą w ręce czy mi sie wydaje ??

To Rosja, bez broni lepiej nie wychodzic z domu...
Zgłoś
Millduck 2012-01-18, 23:22
Pener - dobry filmik, do końca myślałem, że to ta czerwona Corolla coś odpierdoli
Zgłoś
tranzystor 2012-01-18, 23:53
Dobrze, że nie zostawili pojazdów na lewym pasie ruchu. Na pewno jak ktoś będzie tym pasem zapierdalał (bo jak widać po ślizkiej powierzchni się da), to w porę zauważy światła awaryjne
Zgłoś
k................r 2012-01-18, 23:58
Powiem wam ze robie z dwoma rusakami i jak zyje 28 lat to gorszych debili nie spotkalem i co najlepsze kazdy ale to kazdy nie nawidzi POLAKOW !!! Polglowki
Zgłoś
Nakwasowany 2012-01-19, 0:13
to nie pistolet dzieciaki, to wibrator analny, też mam taki w aucie.
Zgłoś
sanger 2012-01-19, 0:29 9
Oczywiście, że kozerq1 ma racje. Widzę sporo piw wystawionych nie tym co trzeba. Nie wiem kto wam dał prawa jazdy, ale teraz się nie dziwię, że tylu na drogach beznadziejnych kierowców. Szary jest ewidentnie winien. Czarny dawał zawczasu kierunkowskaz - więc już w tym momencie szary powinien zwolnić w myśl zasady o ograniczonym zaufaniu do innych kierowców, a nie dawać w piździel ile fabryka dała z klapkami na oczach, nie patrząc na boki, bo "ja jadę i mam pierwszeństwo". Miał dość czasu, żeby zwolnić co widać na filmiku i nie zrobił tego mimo że tamten sygnalizował swój zamiar dużo wcześniej. To po pierwsze. Po drugie - najważniejsze - czarny widząc w lusterku nadjeżdżającego szarego rezygnuje z manewru i wraca na swój pas, natomiast szary, zjeżdża ze SWOJEGO i wbija się w tył czarnego na jego pasie. Szary po prostu się zagapił, jechał za szybko, a gdy zobaczył auto było już za późno i próbował się ratować ucieczką na sąsiedni pas - to był błąd.
Zgłoś
PapierowyUmysł 2012-01-19, 0:41 5
bonq07 napisał/a:

kozerq1 mam nadzieję,że nie masz prawa jazdy, a nawet jeśli to nie wjeżdżaj do miasta.

owszem kolego mam, ale zauważ ze naprawde duzo wczesniej zasygnalizował zmianę pasa, po 2 typ z drugiego auta nie powinien tak zapierdalac, jeszcze w miescie jak sam napisales... po 3 mial duzo czasu aby zachamowac, a z tego co widze szklanki nie bylo... tak czy siak, nawet jesli masz racje, w swietle prawa winny jest gosc ktory wjechal w dupe

i darujcie sobie komentarze kurwa typu, zostaw auto w garazu i idz na piechote... bo sami jesli prawko macie to pewnie albo bardzo krotko albo od bardzo dawna, i zapominacie podstawowych zachowan sie na drodze ! kurwa ludzie.. Bo osobiście nie wierzę ze jesteście na tyle po pierdoleni że widząc goscia ktory sygnalizuje skret zapierdalacie ile fabryka dała, nawet nie probując hamować, czy ewentualnie wyminać doszłą przeszkodę
Zgłoś
Vincent Vega 2012-01-19, 1:23
Dziwna jest ostatnie reakcja szarego, mianowicie zmiana pasa i walnięcie w dupę. Gdyby został na swoim i ostro hamował, to może by do niczego nie doszło. Myślał chyba, że w ostatniej chwili zamienią się po prostu pasami
Zgłoś
Rokson 2012-01-19, 5:50 3
tranzystor napisał/a:

... (bo jak widać po ślizkiej powierzchni się da) ...

konkrator napisał/a:

... kazdy nie nawidzi POLAKOW !!! Polglowki ...

kozerq1 napisał/a:

... mial duzo czasu aby zachamowac, ...

Panowie! Do ciężkiej kurwy, to są podstawowe błędy!
Zgłoś
Gienek2 2012-01-19, 7:18
on z kluczem przyszedł, pytał czy pomóc przy zmianie opony
Zgłoś
Przemo2sb 2012-01-19, 7:28
Chuja miał czas na hamowanie przy tej prędkości, tamten mignął tym kierunkiem 3 razy i już się wpierdalał na pas mercedesa, czyli nawet nie spojrzał dobrze a przy tym źle ocenił prędkość szarego. Ten z tyłu nie miał bardzo pola do manewru, przy takiej prędkości 3 sekundy to nie wiele więc zanim się zorientował siedział mu na dupie, wybrał zły manewr i zjechał na jego pas a droga i czas hamowania trochę by mu zajęła. Robił bym to samo tylko nie wiem czy starał bym się mijać go z lewej czy z prawej, więc nie pierdolcie że wina gościa z mercedesa.

A z klamką wyszedł typ z Ładzianki która jechała całkiem na lewym pasie, bo jak widać ten któremu wjechano w dupę jeszcze siedział w aucie.
Zgłoś
dashadow 2012-01-19, 7:54 1
mogę się założyć że szary też wcześniej jechał prawym pasem, ale widząc że poprzednicy nie zapierdalają tak szybko jak on, to zmienił pas w lewo, na stówę bez kierunkowskazu, bo taka moda. widać zresztą w momencie jak się pojawia że prawymi kołami jeszcze jest na liniach.
czarny nie widział wcześniej szarego na tym pasie bo go tam kurwa nie było! dlatego zaczął manewr.
tak to jest jak wieśniak bez szkoły wsiada do auta i zapierdala ile fabryka dała, bo przecież jest tak zajebisty że przewidzi wszystko.
gość z klamką powinien oddać do szarego strzał ostrzegawczy w tył głowy.
Zgłoś
PapierowyUmysł 2012-01-19, 8:17
Przemo2sb napisał/a:

Chuja miał czas na hamowanie przy tej prędkości, tamten mignął tym kierunkiem 3 razy i już się wpierdalał na pas mercedesa, czyli nawet nie spojrzał dobrze a przy tym źle ocenił prędkość szarego. Ten z tyłu nie miał bardzo pola do manewru, przy takiej prędkości 3 sekundy to nie wiele więc zanim się zorientował siedział mu na dupie, wybrał zły manewr i zjechał na jego pas a droga i czas hamowania trochę by mu zajęła. Robił bym to samo tylko nie wiem czy starał bym się mijać go z lewej czy z prawej, więc nie pierdolcie że wina gościa z mercedesa.

A z klamką wyszedł typ z Ładzianki która jechała całkiem na lewym pasie, bo jak widać ten któremu wjechano w dupę jeszcze siedział w aucie.

no to kurwa nie zaprzeczaj sam sobie... skoro mowisz ze tak zapierdala, przy takich warunkach na drodze, to chyba logiczne ze wina jest jego, gosc z czarnego auta pas zmienil prawidlowo co za tym idzie nie jechal szybko... jest cos takiego jak ograniczone zaufanie do innych kierwcow, do czego szary sie ewidentnie nie zastosowal...
Zgłoś
Takewon 2012-01-19, 8:21 1
Czy by w lewo czy w prawo skręcił to i tak by w kogoś jebnął przez tego debila co zmieniał pas. Więc wybrał przyjebać w winowajce.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem