Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
haha ten typ przylazł z giwerą w ręce czy mi sie wydaje ??
To Rosja, bez broni lepiej nie wychodzic z domu...
kozerq1 mam nadzieję,że nie masz prawa jazdy, a nawet jeśli to nie wjeżdżaj do miasta.
owszem kolego mam, ale zauważ ze naprawde duzo wczesniej zasygnalizował zmianę pasa, po 2 typ z drugiego auta nie powinien tak zapierdalac, jeszcze w miescie jak sam napisales... po 3 mial duzo czasu aby zachamowac, a z tego co widze szklanki nie bylo... tak czy siak, nawet jesli masz racje, w swietle prawa winny jest gosc ktory wjechal w dupe
i darujcie sobie komentarze kurwa typu, zostaw auto w garazu i idz na piechote... bo sami jesli prawko macie to pewnie albo bardzo krotko albo od bardzo dawna, i zapominacie podstawowych zachowan sie na drodze ! kurwa ludzie.. Bo osobiście nie wierzę ze jesteście na tyle po pierdoleni że widząc goscia ktory sygnalizuje skret zapierdalacie ile fabryka dała, nawet nie probując hamować, czy ewentualnie wyminać doszłą przeszkodę
... (bo jak widać po ślizkiej powierzchni się da) ...
... kazdy nie nawidzi POLAKOW !!! Polglowki ...
... mial duzo czasu aby zachamowac, ...
Panowie! Do ciężkiej kurwy, to są podstawowe błędy!
A z klamką wyszedł typ z Ładzianki która jechała całkiem na lewym pasie, bo jak widać ten któremu wjechano w dupę jeszcze siedział w aucie.
czarny nie widział wcześniej szarego na tym pasie bo go tam kurwa nie było! dlatego zaczął manewr.
tak to jest jak wieśniak bez szkoły wsiada do auta i zapierdala ile fabryka dała, bo przecież jest tak zajebisty że przewidzi wszystko.
gość z klamką powinien oddać do szarego strzał ostrzegawczy w tył głowy.
Chuja miał czas na hamowanie przy tej prędkości, tamten mignął tym kierunkiem 3 razy i już się wpierdalał na pas mercedesa, czyli nawet nie spojrzał dobrze a przy tym źle ocenił prędkość szarego. Ten z tyłu nie miał bardzo pola do manewru, przy takiej prędkości 3 sekundy to nie wiele więc zanim się zorientował siedział mu na dupie, wybrał zły manewr i zjechał na jego pas a droga i czas hamowania trochę by mu zajęła. Robił bym to samo tylko nie wiem czy starał bym się mijać go z lewej czy z prawej, więc nie pierdolcie że wina gościa z mercedesa.
A z klamką wyszedł typ z Ładzianki która jechała całkiem na lewym pasie, bo jak widać ten któremu wjechano w dupę jeszcze siedział w aucie.
no to kurwa nie zaprzeczaj sam sobie... skoro mowisz ze tak zapierdala, przy takich warunkach na drodze, to chyba logiczne ze wina jest jego, gosc z czarnego auta pas zmienil prawidlowo co za tym idzie nie jechal szybko... jest cos takiego jak ograniczone zaufanie do innych kierwcow, do czego szary sie ewidentnie nie zastosowal...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów