A warta honorowa jest od tego, żeby stać taką mają tradycję i kulturę, według mnie ciekawą i pogódźcie się z tym, że od upadku starożytnej Grecji minęło tysiące lat, a sami Grecy są niepodlegli dłużej niż Polska.
ble ble"po chuj, po chuj" widziałem to na własne oczy wielokrotnie, polonia grecka mówi na nich "pajace", bo w sumie jak pajace wyglądają. Natomiast "po chuj", bo tradycja + atrakcja turystyczna. A czemu w Buckingam Palace mają te debilne wielkie czapki? Na chuj im one? Nikt się nie zastanawia. Czytam też wasze debilne komentarze o Spartanach i o tym, że ludzie nie wiedzą po co armia. Co wy kurwa możecie wiedzieć, jakby Polska miała armię jeszcze, Grecja wydaje prawie 2x więcej, mają dwukrotnie większą liczebność (a i pewnie z 5x lepszą, bo nasza to syf i dno, nie mówię tu o GROM, reszta ssie pałę). A po co u nas urządzało się defilady, po co u nas stoi warta honorowa? To ma coś wspólnego ze stanem militarnym? Żołnierz powinien dobrze zabijać, a nie stać jak debil przy ruinie.
A warta honorowa jest od tego, żeby stać taką mają tradycję i kulturę, według mnie ciekawą i pogódźcie się z tym, że od upadku starożytnej Grecji minęło tysiące lat, a sami Grecy są niepodlegli dłużej niż Polska.
To coś ci powiem młotku, dopierdalasz się do WP a chuja wiesz o armii, syf i dno masz pod kopułą, jestem z Polski i jestem z tego dumny jeśli tobie tak bardzo źle to myk myk z mojego kraju. Dłużej niepodległa? Znajdź drugi taki kraj który wygrał wojnę z reżimami i podnosił się setki razy, a podniesie się jeszcze nie raz i wypierdoli takich jak ty w kosmos, lewaku.