Mnie już nic w tym kraju nie zdziwi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Mnie już nic w tym kraju nie zdziwi
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Bez przesady, z przodu decha, z tylu decha.A teraz flejmujcie mnie ze jestem zjebany, wydrapałem sobie oczy i nie ruchalem.Bo przecież jak laska ma miniówke ąż po samą pizdę, to już jest hot.
@Lee225
widzę że ty jak muslimy do tego podchodzisz... kobieta ma się zasłaniać bo to wywołuje żądze... jebnij tak se z 9mm w łeb...
widzę że ty jak muslimy do tego podchodzisz... kobieta ma się zasłaniać bo to wywołuje żądze... jebnij tak se z 9mm w łeb...
buchaj napisał/a:
Laska zmienia buty na płaskie bo niewygodnie jej w szpilach - jest zbyt tępa zeby pomyśleć o tym wcześniej ot co.
Albo - zamienia się z kimś za kółkiem - wszak nie widzimy co dzieje się z przodu pojazdu
Ale widać zę zamyka auto z pilota i chowa klucze do kieszeni.. Szczerze to powinna zastać samochód na 4 kapciach i z rysą dookoła karoserii.. Ma składaka niech na hol bierze..
Drze się pedał jakby zaraz miał się wysadzić i pozdro, że auto zostawiła, bo nie widzę, że był drugi kierowca :]
01:10 - kamera dziwnie drży... ciekawe przez co i czy dostał mandat za fapowanie w miejscu publicznym
wyjatkowy wkurwiający nagrywator.
Nagrywator chujowy, laska niezła i szacun że pierdoli BMW i jedzie rowerem
z początku jak wyjmowała ten rowerek, myślałem ze wyjmie taki stacjonarny hahaha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów