W następstwie paniki, jaka wybuchła na festiwalu muzyki techno Love Parade w Duisburgu w zachodnich Niemczech, zginęło 15 osób, a ok. stu zostało rannych.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Haddi jesteś żałosny !
Jak widać słuchasz techno więc nie szanujesz innych.
I te Twoje dziecinne odzywki "je**ć brudasów" szkoda mi takich ludzi jak Ty....
Jak widać słuchasz techno więc nie szanujesz innych.
I te Twoje dziecinne odzywki "je**ć brudasów" szkoda mi takich ludzi jak Ty....
Gorzol przykro mi że należysz do rzeszy niekumatych. Nie słucham techno, też się pomyliłeś. Po prostu jestem tolerancyjny i myśląc logicznie rodzaj muzyki ani nawet rodzaj kultury jaki występował na owej paradzie nie ma nic wspólnego z tragedią jaka się wydarzyła. Wpisując nie przystające mi słowa je**ć brudasów chciałem zwrócić uwagę że większość wypowiadających się słucha innej muzyki, nie potrafi tolerować pozostałych gatunków, w dodatku ją obraża(mam na myśli prawdziwych fanów) ale kiedy ich kultura/muzyka zostanie obrażona to już jest be i takie zachowanie jest złe. Tylko czy te osoby patrzą czasem w lustro?
i bardzo dobrze. im mniej pedalow na swiecie tym lepiej dla wszystkich.
gdyby to byli polacy to było by mi zal tych ludzi ale ze to niemcy to mam zero wspolczucia!!!!
A morał tej bajki jest krótki i niektórym znany, kto słucha techno ten jest pojebany.
Moj wczesniejszy post zostal wykasowany bo za duzo osob jednorazowo obrazilem , ale przynajmniej czesc wkleje:
dla ścisłości [cenzura]...
tło dźwiękowe w tym filmiku to nie techno, tylko tzw. VIXA - czyli wielka kutasowa bedaca produktem muzyko-podobnym
pl.wikipedia.org/wiki/Wiksa
Eric Prydz @ Global Gathering Poland 2008
współczesne techno:
A tutaj film dokumentalny jak powstaje cykl imprez z muzyka elektroniczna, glownie techno i minimal, o tym jak najwieksi DJ'e, producenci tworza setup urzadzen:
dla ścisłości [cenzura]...
tło dźwiękowe w tym filmiku to nie techno, tylko tzw. VIXA - czyli wielka kutasowa bedaca produktem muzyko-podobnym
pl.wikipedia.org/wiki/Wiksa
Eric Prydz @ Global Gathering Poland 2008
współczesne techno:
A tutaj film dokumentalny jak powstaje cykl imprez z muzyka elektroniczna, glownie techno i minimal, o tym jak najwieksi DJ'e, producenci tworza setup urzadzen:
Wkurwiają mnie wypociny tych znawców co to techno mieszają z radiowym disco-polo.
Co ma rodzaj muzyki do tego, że w panice zginęło kilkanaście osób ? Kurwa zastanówcie się przecież na każdej innej imprezie w takiej sytuacji wszyscy by panikowali.
Idź zobacz czy cię w kuchni nie ma. Każdy człowiek to zwierze i w panice robi głupie rzeczy więc co do chuja ma rodzaj muzyki do tego ?
Nie nie jestem fanem techno .
Co ma rodzaj muzyki do tego, że w panice zginęło kilkanaście osób ? Kurwa zastanówcie się przecież na każdej innej imprezie w takiej sytuacji wszyscy by panikowali.
Cytat:
I wniosek z tego taki, że fani muzyki techno są jak zwierzęta, co to się ze strachu staranują na śmierć.
Idź zobacz czy cię w kuchni nie ma. Każdy człowiek to zwierze i w panice robi głupie rzeczy więc co do chuja ma rodzaj muzyki do tego ?
Nie nie jestem fanem techno .
Jak to powiedział Hitler poszukując electro: "Co z tego, że trochę ludzi zgineło? ... Na imprezie czasami się umiera, zdarza się."
skrec.pl/4fun/715/
skrec.pl/4fun/715/
Nie dziwię się że nie lubicie Techno bo to muzyka taneczna, imprezowa a idealny dla was no lajfy jest hh i metal czyli muzyka do posłuchania w domu. Jak byście mieli trochę urozmaicone życie to byście przywykli do tej muzyki bo jest puszczana w prawie wszystkich klubach ale ty o tym nie wiecie bo prawie z domów nie wychodzicie. Pozdrawiam brudy na sadolu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów