sadistic.pl/ostatnia-faza-w-zyciu-vt420090.htm
Uwierz mi, że to nic przyjemnego umierać z przedawkowania koky, czy każdej, innej, wciąganej nosem rzeczy. Na pewno dostana kołatania serca, bo przecież organizm totalnie po chwili dostaje szoku po takiej ilości, przez kołatanie serca + stres ciała dochodzi do zapaści, a od zapaści bez pomocy to już chwila, gdzie dzieli cię śmierć albo bycie warzywem.
Przy ketaminie byś gładko bez bólu odpłynął i tyle.
Jeseli to Kolumbia to koka musi byc naprawde czysta, jestem ciekaw ile gram potrzeba by czlowiek sie przekrecil, i czy jest to bolesna smierc czy "znieczulina"
Atak serca raczej do przyjemnych nie należy
To nie koka. To sie w puder nie zamienia. Nie ta dobra.
Oj panie jak ty nic o pewnych rzeczach nie wiesz a może i lepiej pozdro
Piana z pyska wyleciała jak na pulp fiction,mocny towar zapewne.
W Pulp Fiction Uma przedawkowała Heronię , więc dostała zastrzyk z adrenaliny w serce . Można jeszcze ratować przez wdupczenie klienta do wanny z zimną wodą.
Przedawkowanie stymulantów czyli Koki wygląda inaczej, tutaj serce nie wytrzymuje od nadmiaru tego spida.
Przedawkowanie depresantów (Heroina ) jest gorsze. I łatwiej jest je przedawkować.
"Złoty strzał "ten termin odnosi się właśnie do Heroiny a właściwie wielokrotności swojej dawki podanej dożylnie (w kabel).
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów