Co on tam miał na plecach,wędkę czy strzelbę?I po co tam polazł?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na plecach miał statyw od aparatu, pewnie chciał zrobić ładne zdjęcie.
Dobry fotograf się poświęci
Dobry fotograf się poświęci
1:07 wiem, że to wiatr, ale wydaje się, jakby ta na kolanach piszczała jak ranna mewa
ehhh...
jako ęxpęrt powiadam wam - RPG 7 w pokrowcu.
jako ęxpęrt powiadam wam - RPG 7 w pokrowcu.
rozkurw napisał/a:
Na plecach miał chuja matki Twojej...
a buraku takimi txt-ami idz grozic swojemu mlodszemu bratu.
Widać kogoś poniosła fantazja słowa i czegoś nie zrozumiał, cieszę się tylko, że związałeś ten "txt" z sobą
niezły z niego herbatnik
Co miał na plecach? Bagaż doświadczeń.
Przez chwile nawet mi go szkoda było, ale jak zobaczyłem, że to żółtek był, to od razu weselej na sercu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów