18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Zmywarka bez uprawnień...
hellbwoi • 2020-06-03, 12:07
Zmywarka uciekając przed policją postanowiła wyprzedzać poboczem i wyszło jak wyszło. Wypadek wyglądał bardzo poważnie, pięć osób zostało rannych, w tym jedna ciężko - została śmigłowcem LPR przetransportowana do szpitala.

22-latka uciekała bo... miała trzy sądowe zakazy orzeczone za jazdę pod wpływem alkoholu. Czy teraz była trzeźwa? Policja pobrała jej krew do badań.

afterparty w spojlerze

ukryta treść

P.S. Do tej kurwy co mi wyjebała poprzeni temat temat: Nie nie ograniczam się w bluzganiu na sadolu, nie jestem tak ograniczony jak ty, pisząc "motop" chciałem napisać motop, bo mi tak, kurwa, pasowało do rymu i rytmu tytułu który z resztą był nawiązaniem do innego tytułu. Ty jednak chyba w sym ograniczeniu dupie byłeś/aś i gówno widziałeś/aś i to chyba tylko to spod napleta wujka jak jechałeś/aś ATM.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kaftan 2020-06-03, 14:33 1
Sprzedam Auto
Usterki lekkie zadrapania na lakierze, a tak to igła

Miejscowość: Rokocin

Zgłoś
Anonimowyja 2020-06-03, 15:26 1
Teraz to się doigrała. Będzie miała czwarty zakaz prowadzenia pojazdów.
Zgłoś
j................a 2020-06-03, 15:37 1
Anonimowyja napisał/a:

Teraz to się doigrała. Będzie miała czwarty zakaz prowadzenia pojazdów.

cooo? hahahah nie dość że ją wsadzą, to będzie tyle bulić że do kurwa końca życia się nie wypłaci
Zgłoś
jbone 2020-06-03, 16:32 2
ta kurwa powinna zdechnać w pierdlu.
Zgłoś
syngaja 2020-06-03, 16:57
Gruba ryba teraz w kryminale będzie! Poniewarz bardzo skutecznie użeczywistniła akt terroru wobec nie winnych. W takiej właśnie postaci, jaki widzimy na nagraniu. Za co siedzisz? Pięć osób rannych, w tym jedna ciężko. Mision almost complited.
Zgłoś
Hrabia Drapula 2020-06-03, 17:07 1
kolosasz napisał/a:

Kurwa, jak mnie wkurwiają ci strażacy. Czy oni muszą tak rozpierdalać te auta, by wydobyć z nich poszkodowanych?!
No, pewnie, kurwa. Łatwiej podejść z nożycami niż z głową.
A kto później kupi taki wrak? Obejrzyjcie sobie na serwisach z ofertami zdjęcia aut powypadkowych sprowadzonych do Polski z Europy Zachodniej.
Można wyciągnąć poszkodowanych bez rozbebeszania auta? Można.
Co ci strażacy wyrabiają? Co oni tam, kurwa, złota szukają? Porada dla polskich strażaków: auto to nie cmentarz żydowski

mam nadzieję że ciebie kiedyś ktoś połamanego przez tylne okno będzie wyciągał
za granicą takie pocięte samochody idą od razu na złom, nikt się nie pierdoli w sprzedawanie tego dlatego ich nie widać

z kurwiszonem sprawa ciężka, zakazy jak widać nic nie dają, upierdolić ręce i nogi, trzeba jej by płacić i utrzymywać , do pierdla ? też z naszych podatków , może praca że by zarobić na siebie, a po robocie do kryminału ?
Zgłoś
camson 2020-06-03, 17:16 1
Taką kurwę do piachu to mało.
Zgłoś
g................r 2020-06-03, 17:27
Dziwne nie ma wpisów : powinni jej prawko zabrać dożywotnio . Hmm 3 wyroki i jak widać nic to nie dało .
Zgłoś
MindBodyLightSound 2020-06-03, 17:53
Hrabia Drapula napisał/a:

mam nadzieję że ciebie kiedyś ktoś połamanego przez tylne okno będzie wyciągał
za granicą takie pocięte samochody idą od razu na złom, nikt się nie pierdoli w sprzedawanie tego dlatego ich nie widać
z kurwiszonem sprawa ciężka, zakazy jak widać nic nie dają, upierdolić ręce i nogi, trzeba jej by płacić i utrzymywać , do pierdla ? też z naszych podatków , może praca że by zarobić na siebie, a po robocie do kryminału ?

Zluzuj porcięta, nie wiesz co to sarkazm?
Zgłoś
luxpiotr 2020-06-03, 20:18 1
3 sądowe zakazy? To będzie 4.
Jeb*ć sędziów.
Zgłoś
T................y 2020-06-03, 20:42 1
dennissliwa napisał/a:

Twoje PS bardzo mi sie podoba

Niestety jego PostScriptum pasuje do sporej ilości modów tutaj.
Zgłoś
Bloblas 2020-06-03, 21:28
Jaka zajebista jetta szkoda
Zgłoś
tytek 2020-06-03, 21:32 1
szkoda tej Jetty
Zgłoś
p................k 2020-06-03, 22:24
22 lata i 3 zakazy prowadzenia za chlanie, niezła aparatka
Zgłoś
DonVitek 2020-06-04, 11:20
Najlepszy przyklad ze ludzie nic sobie nie robia z zakazow i przestrzegania prawa. Ostatnio jest wiele takich akcji gdzie ludzie powtornie sa lapani po pijaku za kierownica. Jest na to jakis zloty srodek by wiecej nie stwarzali zagrozenia na drodze podruzujacym.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem