📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a potem się dziwią że jak przychodzi wichura to zostaję im tylko wylewka i komin
Kolumna dobra ale wszystko ma swoje granice wytrzymałości. Nic dziwnego, ze jak się oparł taki wieloryb, to się połamała.
niemamskarpet. napisał/a:
a potem się dziwią że jak przychodzi wichura to zostaję im tylko wylewka i komin
Oni na tę wylewkę wchodzą i od razu stawiają z ubezpieczenia nowy karton i jest zajebiście a szczątki które poleciały w pizdu zbiera masowo urząd miasta za darmo. Jak ktoś mieszka w okolicy zagrożonej tornadem to jest ubezpieczony, chyba że jest debilem. Po murowanych klocach które sugerujesz jako zajebiste zostają ci ściany i zawalony strop. Trzeba to rozbierać, porządkować, tysiąc odbiorów z komisji, jak ktoś nie odbierze (nie nadaje się do remontu) to jeszcze zatrudniasz ekipę żeby to zburzyli do końca. Też z ubezpieczenia, tyle że cały proces trwa. A tak to przyjeżdża ekipa stawia w 3 tygodnie nowy karton i mieszkasz dalej jakby się nic nie stało.
Zbysław napisał/a:
Meksykański czyściciel basenów teraz to se podupi
tego kaszalota ? no nie wiem czy będzie chętny
Widocznie Hindus budował.
Pijanystary napisał/a:
Teraz już wiecie dlaczego 21latek w USA ma kredyt na chate do 85roku życia? Sprzedają im takie posiadłości z kolumnami na wejściu i innymi lwami a później przychodzi rzeczywistość.
Teraz wiem dla czego polaczki siedza z mamusia na kupie do konca zycia skoro maj a taki zjebany sposob myslenia
Widzieliście Caesars Palace w Las Vegas? Tam wszystkie marmury są zrobione z tego uniwersalnego tworzywa
Ja pierdole co za brak choć krzty instynktu samozachowawczego... Wyjebać na ryj z kurwa 50cm xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów